![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa moj tata nazvao i rekao mi je da radi na mjestu is gonna kupiti mu računalo i max cijena je $ 1200. godine. Ja sam prilično siguran da to želiš od okvira ili tako nešto, a on želi znati što je najbolje moguće računalo može dobiti za tu cijenu. On je dobio DSL super ili nešto slično tome da bi njegova Internet je dobar, a oni su ga ostavljajući ga odvesti kući. Nema ograničenja osim cijene. On želi biti u mogućnosti to igra dobrim igrama na njoj, i vjerojatno će kupiti dobra grafička kartica / više RAM-a ako ne dođe sa comp. On je vidio jednog comp sa 400 memorije koncert koji je bio Hewlatt Packard, ali on nije siguran. On treba ga danas, tako da ne može biti ništa na internetu. šta o ovom? http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-nav je da je samo kula stvar ne kao monitor i stvari? ono što je najbolje moguće računalo on može dobiti za $ 1200 s miš / tipkovnica / monitor? |
|
| |||
| |||
| Sve što zaista možete učiniti je istraživanje. Postoji tona različitih računalnih makeri vani. I don't like Alienware računala, nisam nikada osobno u vlasništvu neki ali ja znam da su oni veliki gaming računala. Sumnjam da bi ste vidjeli računalo sa 400gigs memorije, da bi samo trošak $ 1200. godine. A vi ne možete staviti tu količinu memorije u računalu. Vjerojatno je bio smisao hard disk kapaciteta. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vodič ima setup na dnu da je oko 1.100 dolara uz monitor i slučaj. Alienware je precijenjen starudija tbh - bilješka postoji 8600GTS (koji se neće prikazivati ništa dobro rješenje) te osrednji CPU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je vrlo istinit. Alienware, ali su neki od bolje računala možete dobiti ako ne želite izgraditi sami. JA visoko preporučiti to samo izgraditi neki ali njegov zvuči kao da vjerojatno ne može. Kao što sam rekao prije istraživanja hrpa različitih računalnih odluka i odabrati jedan vam se sviđa. Zatim možete staviti sve naočale na ovdje i možemo vam reći kako je to dobro ili nije. Ja predlažem da se pogledati www.ibuypower.com Oni imaju neke pristojne računala na tamo. Ugljik, imam 7600GT koja sam pokrenuti Crysis sa. Naravno I can't get awesome rezolucijama s njom, ali to radi. 8600GT je u redu za sada, znam da kasnije u budućnosti moje kartice i 8600GT će biti nešto posve bezvrijedno. Ali, ako on nije hard core igra 8600GT je savršeno u redu. Plus možete nadograditi kasnije kad 8800s siđe u cijeni malo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Bit Confused | nay27uk | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 11 listopad 2009 13:35 |
| Zbunjeni newbie! | Caz | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 20. studeni 2008 12:25 |
| Lil pomalo zbunjeni o ovom slučaju. | Carl | Cases & Power Supplies | 4 | 28. lipnja 2008 04:37 |
| Zbunjeni zapravo | Xeon | Graphics Cards & Monitors | 5 | 14. studeni 2007 14:13 |
| Zbunjeni o RAM | mcfarty | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 10. kolovoz 2007 06:30 |
| Thread Tools | |
| |