kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Im really confused

Reply

Téma eszközök
Old Január 26, 2008, 15:00
Új tag Csoport

Default Im really confused

Hát apám hívott és azt mondta, a hely dolgozik az nem fog vásárolni neki egy számítógépet, és a max ára $ 1.200. Biztos vagyok benne, hogy akarnak egy doboz vagy valami, és azt szeretné tudni, hogy mi a lehető legjobb számítógépes megkaphatja az arra az árra.

He's got DSL szuper vagy valami ilyesmi így ő internet jó, és csalódást, hogy elvegye haza. Nincs korlátozás, kivéve az árát.

Azt akarja, hogy képes legyen jó játékokat játszani rajta, és valószínűleg vegyél egy jó grafikus kártya / több RAM, ha nem jön a comp.

Látta, hogy egy kötelező 400 koncertünk volt, hogy memóriát Hewlatt Packard de ő nem biztos.

Szüksége van ez ma így nem lehet semmit online.

mi van ezzel??

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-nav

az, hogy csak a torony dolog nem olyan, mint egy monitor, meg ilyesmi?

mi a lehető legjobb számítógépes megkaphatja a $ 1.200 egy egér / billentyűzet / monitor?
Old Január 26, 2008, 21:43
Csoport tagja

Minden, amit tényleg a kutatás. Van egy csomó másik számítógépre döntéshozók odakint. Szeretem az Alienware számítógépek, én még soha nem személyi tulajdonban lévő egy, de azt tudom, hogy nagyszerű játék számítógépek. Kétlem, hogy ő látta volna egy számítógép-val 400gigs memóriával, hogy önmagában ára $ 1.200. És tudod, hogy nem hozott sok memória a számítógép. Talán volt szó a merevlemez kapacitása. :)
Old Január 27, 2008, 19:04
Donor Group

Az útmutató van egy setup az alján, hogy a mintegy 1.100 $ a monitor és az eset. Alienware van túlértékelt szemét TBH - jegyzet van egy 8600GTS (ami nem fog futni semmit jó felbontású) és egy közepes CPU.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 27, 2008, 21:12
Csoport tagja

Ez nagyon igaz. Alienware, de van néhány jobb számítógépek kaphat, ha nem akarsz építeni egy önmaga. Én nagyon ajánlom, hogy csak az egyik épít, de a hangja, mint ön talán nem. Mint már említettem a kutatás egy csomó másik számítógépre döntéshozók és a pick one you like. Akkor tesz minden a szemüveg-én itt, és tudjuk mondani, milyen jó, vagy sem. Azt javaslom, hogy vessen egy pillantást www.ibuypower.com
Nekik van néhány rendes számítógépe van.
Szén, Nekem van egy 7600GT, amit futtatni a Crysis. Biztos nem tudok félelmetes állásfoglalásra vele, de működik. Egy 8600GT is rendben van most, tudom, hogy később a jövőben az én-kártya és a 8600GT lesz szemét. De ha nem egy kemény mag játékos egy 8600GT is tökéletesen megfelel. Ráadásul meg lehet frissíteni később, amikor a 8800s lejönni az ár egy kicsit.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Im egy Bit Confused nay27uk Processzorok, alaplapok és RAM 3 Október 11, 2009 13:35
Confused newbie! Caz Itt mutasd meg magadat 6 20. november 2008 12:25
Lil kicsit zavaros ez a helyzet. Carl Cases & Power Supplies 4 28. június 2008 04:37
Tényleg Confused Xeon Grafikus kártyák és monitorok 5 14. november 2007 14:13
Confused RAM mcfarty Processzorok, alaplapok és RAM 10 10. augusztus 2007 06:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.