mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Im really confused

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 26, 2008, 15:00
Naujas Narys

Default Im really confused

Na mano tėtis pakvietė ir man vietą, kurioje jis dirba yra gonna pirkti jį kompiuteryje ir max kaina yra $ 1200. I'm pretty, kad jie nori iš lauke arba kažkas, ir jis nori žinoti kuo kompiuterio jis gali gauti už šią kainą.

Jis gavo DSL super ar kažką panašaus, kad tiek jo, internetas yra gerai, ir jie nuomą jam pasiimti namo. Jokių apribojimų, išskyrus kainą.

Jis nori, kad būtų galima žaisti gerus žaidimus ant jo, ir tikriausiai pirkti gera grafika kortelės / RAM, jei jis nėra ateis su Comp.

Jis pamatė KOMP su 400 atminties koncertą, kuris buvo Hewlatt Packard ", bet jis nėra tikras.

Jis turi tai šiandien, kad ji negali būti ką nors internete.

Ką apie tai?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # pdp-nav

kad tik bokštas dalykas nepatinka stebėti ir stuff?

Koks yra geriausias kompiuterio jis gali gauti už 1.200 $ su pele / klaviatūra / monitor?
Old Sausis 26, 2008, 21:43
Narys

Viskas, ką tikrai gali padaryti, tai tyrimus. Yra keletas skirtingų kompiuterių gamintojai t out there. Man patinka Alienware kompiuteriais, aš niekada asmeniškai valdo vienas, bet aš žinau, kad jie yra daug žaidimų kompiuterius. Abejoju, jis matė su 400gigs atminties kompiuteryje, kad vien tai kainuos $ 1200. Ir jūs negalite įdėti, kad daug atminties į kompiuterį. Jis tikriausiai buvo apibrėžta disko talpa. :)
Old Sausis 27, 2008, 19:04
Donorų grupės

Vadovas yra apačioje, kad yra apie 1.100 $ su ekranu ir teismų setup. Alienware yra brangių šiukšlių TBH - pastaba Yra 8600GTS (kurie nebus rodomi nieko gero rezoliucijos) ir vidutiniškas procesoriaus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 27, 2008, 21:12
Narys

Tai labai teisinga. Bet Alienware keletas geresnės kompiuteriuose galima gauti, jei nenorite kurti vieną sau. Aš labai rekomenduoju tiesiog sukurti vieną, bet jos skamba tikriausiai negali. Kaip minėjau anksčiau tyrimų skirtingų kompiuterių gamintojai krūva ir pasirinkti vieną kuri jums patinka. Tada galite dėti visas Specifikacijos čia ir galime pasakyti, kaip gerai ji ar ne. Siūlyčiau Pažvelgti www.ibuypower.com
Jie turi tam tinkamas kompiuterius ten.
Anglies, turiu 7600GT, kad galiu paleisti su Crysis. Sure I can't get awesome rezoliucijos su ja, bet ji veikia. 8600GT yra tvarkoj dabar, aš žinau, kad vėliau ateityje mano kortele ir 8600GT bus šiukšlių. Bet jei jis yra ne rimtiems Gamer 8600GT puikiai baudą. Plius galima modernizuoti vėliau, kai 8800s nukrito kainos truputį.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.