![]() |
|
| |||
| |||
| Nu mans tētis piezvanīja un pastāstīja vietā viņš strādā ir gonna nopirkt viņu datoru un max cena ir $ 1200. Esmu diezgan pārliecināts, ka viņi vēlas no kastē vai kaut ko, un viņš vēlas zināt, ko vislabāk iespējams, datorizētas viņš var saņemt par šo cenu. Viņš got DSL super vai kaut kas līdzīgs, ka tik viņa internetā ir laba, un tie ir izīrēšanas viņam ņemt to uz mājām. Nekādu ierobežojumu, izņemot cenu. Viņš vēlas, lai varētu spēlēt labas spēles par to, un būs iespējams iegādāties labas grafikas karte / daudz RAM, ja tas nav ar comp. Viņš redzēja vienu comp ar 400 GIG atmiņu, kas bija Hewlatt Packard taču viņš ir pārliecināts. Viņam tas ir nepieciešams šodien, tik to nevar neko tiešsaistē. ko par šo? http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-NAV ir tā, ka tikai tornis lieta nepatīk uzraudzīt un stuff? kas ir vislabākā iespējamā dators viņš var saņemt par 1.200 $ ar mouse / keyboard / kontrolēt? |
|
| |||
| |||
| Viss, ko var tiešām ir pētniecība. Ir dažādi datoru ražotāji ton, kas tur. Man patīk Alienware datoriem, es nekad neesmu personīgi pieder viena, bet es zinu, ka viņi ir lieli spēļu datoriem. Es šaubos, vai viņš ir redzējis datoru ar 400gigs atmiņas, kas pati par sevi izmaksas $ 1200. Un to nevar nodot, ka daudz atmiņu datorā. Viņš droši vien bija nozīmē cietā diska ietilpību. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Guide ir setup pie grunts, kas ir aptuveni $ 1.100 ar uzraudzību un lietu. Alienware ir overpriced junk TBH - note tur 8600GTS (kas netiks rādītas, kaut ir laba izšķirtspēja) un viduvējs CPU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas ir ļoti patiess. Bet Alienware ir daži no labāk datoru jūs varat saņemt, ja nevēlaties, lai veidotu vienu sev. Es ļoti ieteiktu, lai tikai būvēt vienu, bet tās izklausās jūs, iespējams, nevar. Tāpat kā es teicu iepriekš pētniecības ķekars dažādi datoru ražotāji un izvēlēties kādu vēlaties. Tad varat ievietot visas specs šeit, un mēs varam pateikt, cik labi tas ir vai nav. Mēs iesakām jums veikt apskatīt www.ibuypower.com Viņiem ir daži cienīgu datoru tur. Carbon, man ir 7600GT ka palaist Crysis ar. Pārliecināts, ka es nevaru saņemt awesome rezolūcijās, bet tā darbojas. 8600GT ir kārtībā tagad, es zinu, ka vēlāk nākotne manu karti un 8600GT būs junk. Bet, ja viņš nav kodols spēlētājs 8600GT ir perfekti labi. Plus jūs varētu paaugstināt vēlāk, kad 8800s nokritīs cena mazliet. |
![]() |
|
| Bookmarks |