rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Im naprawdę mylić

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 stycznia 2008, 15:00
Nowe państwa grupy

Default Im naprawdę mylić

Otóż mój tata zadzwonił i powiedział mi miejsce zajmuje na to kupi mu komputer i max cena 1200 dolarów. Jestem całkiem pewny, że chcą go z pudełka albo coś i chce wiedzieć, co najlepsze komputera może dostać za tę cenę.

He's got DSL super czy coś w tym, żeby jego internet jest dobry, a oni zawodzą go zabrać go do domu. Brak ograniczeń innych niż cena.

Chce być w stanie odtwarzać dobrych gier na nią, i prawdopodobnie będzie kupić dobrą kartę graficzną / więcej pamięci RAM, jeśli nie pochodzi z komp.

Widział jeden komp z 400 koncert pamięci, która została Hewlatt Packard ale nie jest pewny.

On musi go dziś tak nie można nic online.

co z tego?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-nav

jest to po prostu coś nie tak jak wieża kontroli i rzeczy?

co jest najlepsze komputera może dostać za 1200 dolarów z mysz / klawiatura / monitor?
Old 26 stycznia 2008, 21:43
Członek grupy

Wszystkie można naprawdę jest badań. Istnieje mnóstwo różnych producentów komputerów na zewnątrz tam. I don't like komputerach Alienware, nigdy nie będących własnością prywatną jednego, ale wiem, że są one wielkie komputery do gier. Wątpię czy on widział komputer z 400gigs pamięci, że sam będzie kosztować 1200 dolarów. I nie można umieścić tyle pamięci w komputerze. Prawdopodobnie był sens pojemności dysków twardych. :)
Old 27 stycznia 2008, 19:04
Grupa dawcy

Przewodnik ma ustawienie na dole czyli około 1100 dolarów z monitorowania i postępowania. Alienware jest przeceniony tbh śmieci - pamiętać, że w 8600GTS (który nie będzie działał niczego dobrego rozdzielczość) i przeciętny procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 27 stycznia 2008, 21:12
Członek grupy

To bardzo prawdziwe. Ale Alienware są jednymi z lepszych komputerów można dostać, jeśli nie chcesz zbudować samemu. Bardzo polecam po prostu zbudować jeden ale brzmi prawdopodobnie nie może. Tak jak powiedziałem wcześniej badań kilka różnych producentów komputerów i wybrać jeden chcesz. Następnie można umieścić wszystkie specyfikacje tu i możemy powiedzieć, jak to dobrze czy nie. Proponuję przyjrzeć się www.ibuypower.com
Oni mają jakąś godną komputerów istnieje.
Carbon, mam 7600GT, że mogę uruchomić z Crysis. Oczywiście nie mogę awesome uchwały, ale to działa. 8600GT jest w porządku teraz, wiem, że w dalszej przyszłości mojej karty i 8600GT będą śmieci. Ale jeśli nie trudno graczy podstawowych 8600GT doskonale grzywny. Plus można uaktualnić później, gdy 8800s zejść w cenie nieco.
Reply

Register

Zakładki