![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Otóż mój tata zadzwonił i powiedział mi miejsce zajmuje na to kupi mu komputer i max cena 1200 dolarów. Jestem całkiem pewny, że chcą go z pudełka albo coś i chce wiedzieć, co najlepsze komputera może dostać za tę cenę. He's got DSL super czy coś w tym, żeby jego internet jest dobry, a oni zawodzą go zabrać go do domu. Brak ograniczeń innych niż cena. Chce być w stanie odtwarzać dobrych gier na nią, i prawdopodobnie będzie kupić dobrą kartę graficzną / więcej pamięci RAM, jeśli nie pochodzi z komp. Widział jeden komp z 400 koncert pamięci, która została Hewlatt Packard ale nie jest pewny. On musi go dziś tak nie można nic online. co z tego? http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-nav jest to po prostu coś nie tak jak wieża kontroli i rzeczy? co jest najlepsze komputera może dostać za 1200 dolarów z mysz / klawiatura / monitor? |
|
| |||
| |||
| Wszystkie można naprawdę jest badań. Istnieje mnóstwo różnych producentów komputerów na zewnątrz tam. I don't like komputerach Alienware, nigdy nie będących własnością prywatną jednego, ale wiem, że są one wielkie komputery do gier. Wątpię czy on widział komputer z 400gigs pamięci, że sam będzie kosztować 1200 dolarów. I nie można umieścić tyle pamięci w komputerze. Prawdopodobnie był sens pojemności dysków twardych. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przewodnik ma ustawienie na dole czyli około 1100 dolarów z monitorowania i postępowania. Alienware jest przeceniony tbh śmieci - pamiętać, że w 8600GTS (który nie będzie działał niczego dobrego rozdzielczość) i przeciętny procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To bardzo prawdziwe. Ale Alienware są jednymi z lepszych komputerów można dostać, jeśli nie chcesz zbudować samemu. Bardzo polecam po prostu zbudować jeden ale brzmi prawdopodobnie nie może. Tak jak powiedziałem wcześniej badań kilka różnych producentów komputerów i wybrać jeden chcesz. Następnie można umieścić wszystkie specyfikacje tu i możemy powiedzieć, jak to dobrze czy nie. Proponuję przyjrzeć się www.ibuypower.com Oni mają jakąś godną komputerów istnieje. Carbon, mam 7600GT, że mogę uruchomić z Crysis. Oczywiście nie mogę awesome uchwały, ale to działa. 8600GT jest w porządku teraz, wiem, że w dalszej przyszłości mojej karty i 8600GT będą śmieci. Ale jeśli nie trudno graczy podstawowych 8600GT doskonale grzywny. Plus można uaktualnić później, gdy 8800s zejść w cenie nieco. |
![]() |
|
| Zakładki |