![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine tatal meu ma sunat si mi-a spus la locul el lucrează la o sa-i cumpere un calculator, şi preţul maxim este de $ 1200. Sunt destul de sigur că vor ei de la o cutie sau ceva, şi el vrea să ştie ce cel mai bun posibil, calculatorul pe care poate pune la acest preţ. Are DSL super sau ceva de genul asta, astfel de internet sa este bună, şi sunt permiţându-l iau acasă. Nu alte restricţii decât preţul. El vrea să fie posibilitatea de a juca jocuri bune pe el, şi va cumpara, probabil, o buna carte de grafică / RAM mai mult dacă acesta nu vine cu comp. El a văzut un comp cu memorie Gig 400, care a fost Hewlatt Packard, dar el nu este sigur. El are nevoie de-o astăzi, astfel că nu poate fi nimic on-line. Ce zici de asta?? PDP http://www.alienware.com/product_det...EFAULT #-NAV este că de doar turnul nu ca un monitor şi chestii? Care este cel mai bun posibil, calculatorul pe care poate pune pentru $ 1200, cu un mouse / tastatura / monitor? |
|
| |||
| |||
| Tot ce pot face este într-adevăr de cercetare. Există o grămadă de factorii de decizie alt computer acolo. I-mi place de calculatoare Alienware, nu am deţinut o personal, dar ştiu că acestea sunt de calculatoare jocuri mari. Mă îndoiesc că s-ar fi văzut un calculator cu 400gigs de memorie, numai că s-ar costa $ 1200. Şi nu poţi pune că memoria de mult într-un calculator. El a fost, probabil, sensul capacitatea hard disk-ului. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ghid are o configurare de la fund, care este de aproximativ 1100 dolari, cu un monitor şi caz. Alienware este overpriced TBH junk - nota acolo 'un 8600GTS (care nu va rula nimic la o rezoluţie de bun) şi un procesor mediocre.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta este foarte adevarat. Dar, Alienware sunt unele dintre cele mai bune computere puteţi obţine, dacă nu doriţi să construiască o tine. I highly recommend pentru a construi doar una, ci sunetele ei ca tine, probabil, nu se poate. Cum am spus înainte de cercetare o grămadă de factorii de decizie alt computer si alegeti unul care vă place. Apoi, puteţi pune toate specificatiile pe aici şi putem să vă spun cât de bună este sau nu este. Vă sugerez să aruncăm o privire la www.ibuypower.com Ei au unele computere decente pe acolo. De carbon, am un 7600GT pe care am rulat Crysis cu. Sigur că nu pot obţine rezoluţii minunat cu ea dar funcţionează. Un 8600GT este în regulă pentru moment, ştiu că mai târziu, în viitor, cartea mea de vizită şi 8600GT va fi nedorită. Dar dacă el nu este un gamer hard-core un 8600GT este perfect în regulă. Plus ai putea upgrade mai târziu, când 8800s coboare în preţ un pic. |
![]() |
|
| Marcaje |