menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Im naozaj zameniť

Reply

Thread Tools
Old 26 január 2008, 15:00
Nový člen skupiny

Aj môj otec volal a povedal mi, miesto, kde pracuje, je kúpim mu počítač a maximálna cena je $ 1200. Som si istý, že to chcú z krabice alebo tak niečo, a chce vedieť, ako čo najlepšie počítač môže dostať za túto cenu.

Má super DSL alebo niečo takého, takže jeho internet je dobrá, a oni sa ho nechala vziať domov. Žiadne obmedzenia, ako je cena.

Chce, aby mohol hrať dobré hry na to, a pravdepodobne budú kupovať dobrú grafickú kartu alebo viac pamäte RAM, ak nepríde s comp.

Videl, ako jeden comp s 400 pamäti, že koncert bol Hewlatt Packard, ale on nie je istý.

Potrebuje to dnes, takže to nemôže byť nič on-line.

co to?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # pdp-nav

Je to len veža, čo sa mi monitor a tak?

čo je najlepšie možné, že počítač môže dostať za $ 1200 s myš / klávesnice / monitor?
Old 26 január 2008, 21:43
Člen Skupina

Jediné, čo môžete urobiť, je naozaj výskum. Existuje tona rôznych výrobcovia počítačov vonku. Nemám rád počítače, Alienware, nikdy som v osobnom vlastníctve, ale jedno viem, že sú skvelé herné počítače. Pochybujem, že by došlo počítač s 400gigs pamäti, že sám by stálo $ 1200. A nemôžete dať toľko pamäte v počítači. Najskôr bol význam Kapacita pevného disku. :)
Old 27 január 2008, 19:04
Darcu Skupina

Sprievodca sa nastavuje v dolnej časti, ktorá je okolo $ 1100 s monitorom a prípad. Alienware je predražený nevyžiadanú tbh - na vedomie, že je 8600GTS (ktorý nebudú spustené nič na dobré rozlíšenie) a priemerný CPU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 27 január 2008, 21:12
Člen Skupina

To je pravda. Alienware, ale sú niektorí z lepších počítačov sa môžete dostať, ak nechcete postaviť sami. Velmi doporučuji len vybudovať jednu, ale jej zvuk, ako ste vy asi nemôžete. Ako som povedal predtým, ako výskum veľa rôznych výrobcovia počítačov a vybrať sa vám páči. Potom si môžete dať všetky špecifikácie tu a môžeme povedať, ako dobrý to je, alebo nie. Odporúčam vám pozrieť sa na www.ibuypower.com
Majú nejaký slušný počítačov tam.
Uhlíka, mám 7600GT, že som bežať s Crysis. Iste I can't get awesome uznesenie s tým, ale funguje to. 8600GT je teraz v poriadku, viem, že neskôr v budúcnosti svoje karty a 8600GT bude haraburdu. Ale keď nie je ťažké hráčkou 8600GT je úplne v poriadku. Navyše môžete upgradovať neskôr, keď 8800s zostúpi v cene trochu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.