![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па мој тата назвао и рекао ми је место радова на ӕе га купити рачунар и максимална цена је $ 1200. Им 'згодан сигуран да то желе из поља или тако нешто, и жели да зна шта је најбоље могуће рачунар може добити за ту цену. Има ДСЛ Супер или тако нешто тако да му је Интернет добар, и они су пуштајући му је потребно кући. Нема ограничења осим цене. Он жели да буде у стању да играју добре игре на њему, и вероватно ће купити добру графичку картицу / више РАМ-а ако не долази са узорке. Угледа један комп са 400 меморије харпун да је Хеулатт-Пацкард, али није сигуран. Он је данас потреба, тако да не могу ништа на сајту. шта је ово? хттп://ууу.алиенуаре.цом/продуцт_дет...ЕФАУЛТ # ПДП-Нав је само кула ствар а не као монитор и ствари? оно што је најбоље могуће рачунар може добити за $ 1200 са миша / тастатуре / монитору? |
|
| |||
| |||
| Све што вам је заиста можете да урадите је истраживања. Постоји тона различитих произвођачи рачунара тамо. Ја не волим Елијенвер рачунара, никад нисам лично власништво једне, али знам да су они велики играчки рачунар. Сумњам да би видео рачунар са 400гигс меморије, која ће коштати само $ 1200. А не можете ставити толико меморије у компјутеру. Вероватно је смисао хард диск капацитета. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Водич има подешавање на дну који је око $ 1100 са монитора и приказ случаја. Елијенвер је оверприцед нежељене тбх - на уму има 8600ГТС (који неће радити ништа на добро решење) и просечан процесор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| То је врло тачно. Али Елијенвер су неке од бољих рачунара можете да добијете ако не желите да се изгради један себе. Ја високо препоручити да се изгради само један али звучи као ти вероватно не може. Као што сам рекао пре него што истраживања гомила различитих произвођачи рачунара и одабрати ону коју желите. Затим можете ставити све спецификације овде и можемо вам рећи како је или није. Предлажем вам да погледате ууу.ибуыпоуер.цом Они имају неке пристојне компјутере тамо. Царбон, имам 7600ГТ да ли да покренем црысис са. Наравно да не могу добити одлично резолуције са њом, али то ради. 8600ГТ је у реду, за сада, знам да касније у будућности моје картице и 8600ГТ це бити старудија. Али ако он није тврдо језгро играч 8600ГТ је сасвим у реду. Плус можеш надоградити касније, када 8800с сиђе у цени мало. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им битни Збуњен | наы27ук | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 11. Окт 2009 13:35 |
| Неубие збуњени! | Цаз | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 20 новембар 2008 12:25 |
| Лил помало збуњени о овом случају. | Царл | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 28. јуна 2008 04:37 |
| Збуњени заправо | Ксеон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 14 новембар 2007 14:13 |
| Збуњени о РАМ | мцфарты | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 10 аугуст 2007 06:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |