az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Im gerçekten karışık

Reply

Konu Araçları
Old 26 Ocak 2008, 15:00
Yeni Üye Grubu

Default Im gerçekten karışık

Iyi babam aradı ve o onu ve maksimum fiyat bir bilgisayar satın almak olacak eserler yer bana 1.200 $ olan. Ben güzel bir kutu veya bir şey onu istediğinizden emin değilim, o ne o fiyata en iyi bilgisayar alabilirsiniz bilmek istiyor.

O DSL süper ya da onun gibi bir şey bu internet iyi olduğunu, onu eve götürün izin vardır var. Herhangi bir kısıtlama fiyat dışında.

O iyi oyun oynamak mümkün ve istediği muhtemelen iyi bir grafik kartı satın alacak / Daha fazla RAM eğer comp ile gelmiyor.

O Hewlatt Packard oldu ama emin değil 400 gig bellek ile bir comp gördüm.

Böylece çevrimiçi şey olamaz O, bugün ihtiyacı var.

ne bu konuda?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # pdp-nav

o bir monitör falan değil gibi sadece kule şey?

ne o 1.200 $ için bir fare ile / klavye / monitör alabilirim en iyi bilgisayar nedir?
Old 26 Ocak 2008, 21:43
Üye Grubu

Tüm gerçekten yapabileceğiniz araştırma. Farklı bilgisayar üreticileri bir ton dışarı orada. Ben Alienware bilgisayarlar gibi yapın, ben şahsen bir sahibi hiç ama bunların iyi oyun bilgisayarları biliyor musun. Sanırım, tek başına 1.200 $ mal olacağını bellek 400gigs sahip bir bilgisayar görülme olurdu şüphesiz. Ve bir bilgisayar o kadar hafıza koyamazsınız. Muhtemelen sabit disk kapasitesi anlam oldu. :)
Old 27 Ocak 2008, 19:04
Bağış Grubu

Kılavuzu Bunun için 1.100 $, monitör ve vaka ile alt kısmında bir kurulum var. Alienware önemsiz tbh overpriced - Bir 8600GTS (ki iyi çözünürlükte şey yayınlanmaz notu) ve vasat bir CPU.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 27 Ocak 2008, 21:12
Üye Grubu

Bu çok doğru. Ama Alienware bazı iyi bilgisayar Eğer kendinize kurmak istemiyorsanız almak vardır. Ben son derece adil olabilir muhtemelen bir değil sizin gibi kendi sesleri oluşturmak için önerilir. I like farklı bilgisayar üreticileri araştırma bir grup önce söylediğimiz ve bir gibi seçin. Sonra burada tüm özellikleri koyabilirsiniz ve biz ne kadar iyi ya da söyleyebilirim. Sana bakmak öneririz www.ibuypower.com
Orada bazı iyi bilgisayarlar var.
Karbon, bir ben 7600GT ile Crysis çalıştırmak. Tabii onunla awesome kararlar alamayan ancak çalışıyor. Bir 8600GT şimdi alright, ben daha sonra gelecekte benim kartı ve 8600GT önemsiz olduğunu biliyoruz. Ama eğer sert çekirdekli oyun bir 8600GT mükemmel iyi değildir. Artı, daha sonra fiyat biraz aşağı gel 8800s yükseltme olabilir.
Reply

Register

Bookmarks