менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Їм дійсно збентежений

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 січня 2008, 15:00
Нові члени групи

Default Їм дійсно збентежений

А мій тато подзвонив і сказав мені, що місце, де він працює в Is Gonna купити йому комп'ютер і Максимальна ціна складає $ 1200. Я цілком впевнений, що вони хочуть його з вікна чи щось, і він хоче знати, що кращі можливості комп'ютера він може отримати за цією ціною.

Він отримав Супер DSL або що-небудь таке, що його інтернет-це добре, і вони дозволять йому взяти її додому. Ніяких обмежень, крім ціни.

Він хоче, щоб мати можливість грати в хороші гри на ньому, і, ймовірно, купити хорошу відеокарту / більше оперативної пам'яті, якщо вона не входить Comp.

Він побачив одного Comp 400 гігабайт пам'яті, яка була Hewlatt Packard, але він не впевнений.

Він повинен його сьогодні, щоб вона не може бути що завгодно в Інтернеті.

Як щодо цього?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-Nav

є те, що просто вежу річ не схожа на моніторі і все інше?

Що таке кращі можливості комп'ютера він може отримати за $ 1200 за допомогою миші, клавіатури і монітора?
Old 26 січня 2008, 21:43
Член групи

Все, що ви дійсно можете робити це дослідження. Є тонна різні виробники комп'ютерів там. Я люблю комп'ютери Alienware, я ніколи особисто не належить одному, але я знаю, що вони великі комп'ютери гри. Я сумніваюся, що він побачив би, комп'ютер з 400gigs пам'яті, яка тільки буде коштувати $ 1200. І ви не можете покласти, що обсяг пам'яті в комп'ютері. Він, напевно, було сенсу ємності жорсткого диска. :)
Old 27 січня 2008, 19:04
Донор групи

Керівництво має установку на день, що складає близько $ 1100 з монітором і відмінку. Alienware завищеним небажаної ТБХ є - зазначають там 8600GTS (яка не буде працювати нічого хорошого дозволу) і посередній процесор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 27 січня 2008, 21:12
Член групи

Це дуже правильно. Але Alienware кілька найкращі комп'ютери можна отримати, якщо ви не хочете, щоб побудувати його самостійно. Я настійно рекомендую, щоб побудувати тільки одне але звучить як ви, ймовірно, не може. Як я вже сказав, перш ніж дослідження купу різні виробники комп'ютерної техніки та обрати найбільш прийнятний. Потім ви можете помістити всі специфікації тут, і ми можемо сказати вам, наскільки добре воно чи ні. Я пропоную вам поглянути на www.ibuypower.com
Вони мають непогані комп'ютери там.
Вуглець, у мене є 7600GT, що я біжу з Crysis. Звичайно, я не можу отримати Awesome резолюції з ним, але вона працює. 8600GT в порядку зараз, я знаю, що пізніше в майбутньому мої карти і 8600GT буде небажаною. Але якщо він не є жорстким гравцем основного 8600GT це чудово. Більше того, ви могли б підвищити пізніше, коли 8800s спуститися в ціні трохи.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im A Bit Confused nay27uk Процесори, материнські плати RAM & 3 11 жовтня 2009 13:35
Confused новачка! Caz Тут Introduce Yourself 6 20 листопада 2008 12:25
Lil Bit плутати про цей випадок. Карл Справа & блоки живлення 4 28 червня 2008 04:37
Дійсно збентежений Xeon Графічні карти & Монітори 5 14 листопада 2007 14:13
Confused про оперативну пам'ять mcfarty Процесори, материнські плати RAM & 10 10 серпня 2007 06:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.