![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нови игри (Star Trek наследство, Средновековието II Общо война), но не могат да играят, защото моята графична карта не разполага с 1,4 пиксел защриховане. Имам нужда от нови графични карти, но е така помрачени със бр съм отчаяно за помощ. Имам препоръчва следните, но без идея за какво наистина аз съм търсите. INNO3D GeForce 7600GS 256MB AGP моя компютър е спец. Име NVIDIA GeForce4 MX 420 PNP Устройство ID PCI \ VEN_10DE & DEV_0172 & SUBSYS_015A10DE & REV_A3 \ 4 & 124 6FE7B & 0 & 0008 Адаптер тип GeForce4 MX 420, NVIDIA съвместими Описание адаптер NVIDIA GeForce4 MX 420 Адаптер 64,00 MB RAM (67108864 байта) Инсталиран Драйвери nv4_disp.dll Шофьор версия 6.14.10.8421 INF файла oem16.inf (nv4 част) Цветни Самолети 1 Цветни Таблица Вътрешности 4294967296 Резолюция 1024 х 768 х 60 Hertz Бита / Pixel 32 Памет Адрес 0xFD000000-0xFEAFFFFF Памет Адрес 0xF8000000-0xFC0FFFFF Памет Адрес 0xFC000000-0xFC07FFFF IRQ Channel IRQ 16 I / O Port 0x000003B0-0x000003BB I / O Port 0x000003C0-0x000003DF Памет Адрес 0xA0000-0xBFFFF Driver C: \ копие \ System32 \ Drivers \ nv4_mini.sys (6.14.10.8421, 3,48 MB (3650368 байта), 06/10/2003 3:16 PM) DELL DIMENSION 4600 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz процесор Speed 2,60 GHzMemory (RAM) 512 MB AGP 8x Благодарни за всяко Помощ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е Вашият бюджет?
| |||
| |||
| около £ 100,00 |
|
| |||
| |||
| Това> http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-031-BG -Бързите и най-добрата карта за тази цена. Всички списанията се кълнат в нея. Забележка * Това не е стандартната 7600GS, той е достъпен само от тази фирма и е модифициран от производителя да бъде overclocked и по-бързо. Dont купят различни 7600GS, тъй като няма да бъде същата карта, дори този модел номер е един и същ. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, току-що сте направили изглежда, не сте сигурни за всички преразглежданията макар "Изглежда да е много добра карта, обаче, doesn't изглежда да е съвместим с Windows XP (Медиен център Edition)" "Получена е тази карта, преди 2 седмици след като ми 9800pro излезе. Нейните много добра карта. Пускания призива на Duty 2 много гладко. Конфликта Някои проблеми с directX9 са си отишли след актуализиране на дънната платка на чипсет шофьори". Не можеш да ги ставка към някоя от другите, че съм бил препоръчва тогава? |
|
| |||
| |||
| Ти попита за препоръка и че на това, което съм направил, ако се споразумяха с Вашия пост бих казал. Повечето от хората, които пишат тези прегледи са пълни идиоти. "Изглежда да е много добра карта, обаче, не изглежда да е съвместим с Windows XP (Медиен център Edition)" Имам предвид конкретни доказателства, едва ли е това, този човек явно има някакъв друг проблем. Там винаги са шепа хора, които да се проблеми и те винаги са тези, които охкам и напишете преглед. Невъзможно е за производителите да правят нещо и след това го теста на 10 млрд. компютри по целия свят, за да сте сигурни, че работи с всички различни конфигурации на компютъра. Ако картата е евтин бюджет карти съм съгласна с теб, но BFG направят добър комплект. |
|
| |||
| |||
| Аз съжалявам ако съм звучи обидно, но нямам представа какво трябва да купуват и съм винаги се различни отговори. Аз съм пълен новак и не знам кой е "идиоти" са. Единствената причина, заради която поиска становища в моя първи пост е така, защото те са се препоръчва да се работи с колега, който да не се признава напълно PC грамотни. Ако те не са много добри, което е справедливо точка. |
|
| |||
| |||
| Аз не съм обиден, и се надявам да не са засегнати вас. Картите, които са били препоръчва да сте всички добри карти, всяка 7600GS е добра карта, но всички те идват с различни спецификации, въпреки номера на модела са еднакви. Единственото Имам Препоръчва се началото на УОЗ за вашия бюджет, повярвай ми, че сте работили в IT 10 години. Неговата най-добрите карти за 100 листа. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за помощта. Тъй като аз съм сигурен, ще оценим, всичко това е съвсем нова за мен, а аз съм просто малко уплашен на изкупуване нещо, което не улика за и съм просто се опитва да получи няколко мнения. Аз съм самотна майка, които не могат да си позволят да хвърлят пари. |
|
| |||
| |||
| Аз разбирам, вие ще получите очевидно различни мнения от хора. Картата съм sugested е в двете PC Gamer и PC Magazine Зона последния месец като най-добрия купите за £ 100, можете да нормално доверие тези списания далеч повече от всеки форум собственика (ме LOL) или приятел на приятел. Наздраве, добър късмет. Дейв. |