![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám nové hry (Star Trek dědictví, středověkými II Celkem války), ale nemůže hrát, protože moje grafická karta nemá 1,4 pixel stínování. Potřebuji novou grafickou kartu, ale je tomu tak s přitlumit ks jsem zoufalá o pomoc. Byl jsem doporučil následující, ale nemám ponětí, co vlastně jsem hledal. INNO3D GeForce 7600GS AGP 256megabajt moje PC je spec Jméno NVIDIA GeForce4 MX 420 ID zařízení PNP PCI \ VEN_10DE & DEV_0172 & SUBSYS_015A10DE & REV_A3 \ 4 & 124 6FE7B & 0 & 0008 Adapter typ GeForce4 MX 420, NVIDIA kompatibilní Adapter Popis NVIDIA GeForce4 MX 420 Adaptér RAM 64.00 MB (67108864 bytes) Nainstalované ovladače nv4_disp.dll Driver Version 6.14.10.8421 Inf oem16.inf (nv4 část) Barva Letadla 1 Barevná tabulka Příspěvky 4294967296 Rozlišení 1024 x 768 x 60 hertz Bits / Pixel 32 Memory Adresa 0xFD000000-0xFEAFFFFF Memory Adresa 0xF8000000-0xFC0FFFFF Memory Adresa 0xFC000000-0xFC07FFFF IRQ kanálu IRQ 16 I / O Port 0x000003B0-0x000003BB I / O Port 0x000003C0-0x000003DF Memory Adresa 0xA0000-0xBFFFF Řidič c: \ kopie \ system32 \ drivers \ nv4_mini.sys (6.14.10.8421, 3.48 MB (3650368 bytes), 06/10/2003 3:16 PM) DELL ROZMěR 4600 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz Rychlost procesoru 2,60 GHzMemory (RAM) 512 MB AGP 8X Vděčni za jakékoliv pomoci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš rozpočet?
| |||
| |||
| o  £ 100,00 |
|
| |||
| |||
| To> http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-031-BG Nejrychlejší a nejlepší karty v případě, že cena. Všechny Magg skrze to. Poznámka: * Toto není standardní 7600GS, je k dispozici pouze z této společnosti a byla upravena podle výrobce být overclocked a rychleji. Dont koupit jiný 7600GS, protože nebudou stejné karty iv případě, že číslo modelu je stejné. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme, že jste si právě podívat, určitě ne o všech recenze ThO "Zdá se, že velmi dobrou kartu, nicméně doesnt zdají být kompatibilní se systémem Windows XP (Media Centre Edition)" "Received tuto kartu před 2 týdny po mé 9800pro vyšel. Jeho velmi dobré karty. Hry Call of Duty 2 velmi hladký. Některé problémy konfliktu s DirectX9 byli pryč po aktualizaci desce je čipset řidičů". Myslíte si není kurz žádné z dalších, které mi byly doporučeny potom? |
|
| |||
| |||
| Vás požádal o doporučení a že to, co jsem udělal, když jsem souhlasila s vaší poštou bych řekl. Většina z těch lidí, že psát recenze jsou kompletní idioti. "Zdá se, že velmi dobrou kartu, nicméně se nezdá být kompatibilní se systémem Windows XP (Media Centre Edition)" Mám na mysli konkrétní důkazy o tom, sotva je to, ten chlap má evidentně jiný problém. K dispozici je vždy jen o hrstku lidí, kteří se dostanou do problémů, a jsou vždy ty, kteří hořekovat a napsat recenzi. Je nemožné, aby výrobce učinit něco, a pak test na 10 miliard počítačů po celém světě, aby se ujistil, že funguje se všemi různé konfigurace PC. Pokud je karta byla levná rozpočtu kartu bych souhlasit s vámi, ale BFG dobře kit. |
|
| |||
| |||
| Je mi líto, kdybych znělo urážet, ale nemám představu, co bych měl koupit a jsem vždy dostat různé odpovědi. Jsem úplný začátečníci a nevíte, kdo je "idioty" jsou. Je jediný důvod, proč jsem požádal o názory na můj první příspěvek je proto, že tyto byly doporučeny ke které práci kolegu, který připouští, aby nebyl úplně PC gramotný. Pokud nejsou velmi dobré, že je spravedlivý bod. |
|
| |||
| |||
| Nejsem urazili, a doufám, že i dosud pohoršený vás. Průkazů, které byly doporučeny k vám jsou všechny dobré karty, žádné 7600GS je dobrá karta, ale všechny se dodávají s různými parametry, i když model čísla jsou stejná. Ten jsem je doporučil horní části objeví na váš rozpočet, věř mi, že jsem pracoval 10 let v oblasti IT. Její nejlepší karta pro 100 listů. |
|
| |||
| |||
| Děkuji vám za vaši pomoc skutečně. Jak jsem si jistý, že to ocení, to je všechno velmi nové pro mě, a já jsem jen trochu strach o koupi něčeho, že jsem žádné ponětí o a jsem jen snaží získat několik názorů. Jsem svobodná matka, která si nemůže dovolit vyhodit peníze oknem. |
|
| |||
| |||
| Chápu, budete mít samozřejmě různé názory od lidí. Kartu jsem sugested je v obou PC Gamer a PC Zóna magazín poslední měsíc za nejlepší koupit za 100 liber, můžete obvykle věřit těmto časopisům mnohem více než jakékoliv fórum vlastníka (me lol) nebo přítel příteli. Díky, hodně štěstí. Dave. |