![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu naujus žaidimus ( "Star Trek palikimą, Medieval II Total War), bet negali žaisti, nes mano video korta neturi 1,4 pixel shading. Man reikia naujos vaizdo plokštės, bet yra taip dim su kompiuteriais am desperate for help. Aš jau rekomendavo taip, bet neįsivaizduoju, ką iš tikrųjų aš ieškau. INNO3D GeForce 7600GS 256MB AGP mano pc spec yra Name NVIDIA GeForce4 MX 420 PNP Device ID PCI \ VEN_10DE & DEV_0172 & SUBSYS_015A10DE & REV_A3 \ 4 & 124 6FE7B & 0 & 0.008 Adapterio tipas GeForce4 MX 420, NVIDIA suderinama Adapter Description NVIDIA GeForce4 MX 420 Adapteris RAM 64,00 MB (67.108.864 bytes) Installed Drivers nv4_disp.dll Driver Version 6.14.10.8421 Inf oem16.inf (NV4 skirsnis) Spalva Lėktuvai 1 Spalva Table įrašai 4294967296 Rezoliucija 1024 x 768 x 60 hertz Bits / Pixel 32 Atminties Adresas 0xFD000000-0xFEAFFFFF Atminties Adresas 0xF8000000-0xFC0FFFFF Atminties Adresas 0xFC000000-0xFC07FFFF IRQ Channel IRQ 16 I / O port 0x000003B0-0x000003BB I / O port 0x000003C0-0x000003DF Atminties Adresas 0xA0000-0xBFFFF Vairuotojas C: \ kopiją \ system32 \ drivers \ nv4_mini.sys (6.14.10.8421, 3.48 MB (3.650.368 bytes) 06/10/2003 3:16 PM) Dell Dimension 4.600 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz Processor Speed 2,60 GHzMemory (RAM) 512 MB AGP 8X Dėkinga už bet kokią pagalbą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia jūsų biudžetui?
| |||
| |||
| apie £ 100,00 |
|
| |||
| |||
| Tai> http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-031-BG Greičiausias ir geriausias kortelę už šią kainą. Visi Mags prisiekiu jos. Pastaba: * Tai ne standartinis 7600GS, tai tik iš šios bendrovės, ir buvo pakeistas, kad gamintojas bus Overclocked ir greičiau. Nepirkite įvairių 7600GS, nes tai nėra ta pati kortele, net jei modelio numeris yra tas pats. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame, kad ką tik priimtas atrodo, tikrai ne apie visus atsiliepimus tho "Atrodo, kad labai geras kortelės Tačiau doesnt atrodo yra suderinama su" Windows XP "(Media Center Edition)" "Gauti šią kortelę prieš 2 savaites po mano 9800pro išėjo. Jos labai geros kortelė. Plays Call of Duty 2 labai sklandžiai. Kai kurios konflikto problemų su DirectX9 viskas pasikeitė po atnaujinimo plokštės mikroschemų rinkinio tvarkyklės". Ar ne norma bet kiti, man buvo rekomenduojama tada? |
|
| |||
| |||
| Prašėte rekomendacija ir tai, ką aš padariau, kai sutikau savo pareigas aš jau sakiau. Dauguma žmonių, kad tie parašyti atsiliepimai yra visiškas kvailys. "Atrodo, kad labai gera kortelė, tačiau, neatrodo, kad būtų suderinama su" Windows XP "(Media Center Edition)" Aš tai vargu ar konkrečių įrodymų apie tai, šis vaikinas akivaizdžiai turi kai kurios kitos problemos. Visada yra žmonių, kurie patenka į problemas, ir jie visada yra tie, kurie dejuoti ir parašyti apžvalgą sauja. Tai yra neįmanoma, gamintojas padaryti kažką ir po to jį išbandyti ant 10 mlrd kompiuterių visame pasaulyje, siekiant įsitikinti, kad ji veikia su visais skirtingų konfigūracijų kompiuterių. Jei kortelė buvo pigūs turistinės kortelės aš sutinku su jumis, bet BFG padaryti geras rinkinys. |
|
| |||
| |||
| Aš atsiprašau, jei nuskambėjo įžeidžiantis, tačiau aš neįsivaizduoju, ką man reikia nusipirkti ir esu visada gauti skirtingus atsakymus. Esu visiškas naujokas, ir nežinau, kas tai "kvailys" yra. Vienintelė priežastis, kodėl aš paprašiau už nuomones mano pirmasis postas, nes jie buvo rekomenduojama iki darbo kolega, kuris pripažįsta, kad nėra visiškai kompiuteriu įgūdžiai. Jei jie nėra labai gerai, kad yra teisingas taškas. |
|
| |||
| |||
| Aš ne įžeidė, ir tikiuosi ne įžeidė jus. Korteles, kuriose buvo rekomenduojama, kad jūs visi esate geros korteles, bet 7600GS yra gera kortelė, bet jie atėjo su skirtingais Specifikacijos nors modelis numeriai yra tokie patys. Viena turiu rekomenduojamas Top Of The Pops savo biudžetą, pasitikėk manimi dirbau IT srityje 10 metų. Jo geriausias kortelę už 100 lapų. |
|
| |||
| |||
| Thank you very much for your help tikrųjų. Kaip aš tikrai jums bus dėkingi, kad visa tai labai nauja man, o aš truputį bijojau ką nors nusiperka, kad aš ne apie clue ir man tiesiog bando gauti kelias nuomones. I am single mother, kurie negali sau leisti mesti atimti pinigus. |
|
| |||
| |||
| Aš suprantu, jūs, be abejo, gausite skirtingas nuomones iš žmonių. Kortele turiu sugested yra tiek PC Gamer ir PC Zone Magazine paskutinį mėnesį geriausiai pirkti už 100 £ â, galite paprastai pasitikėti šių žurnalų daug daugiau nei bet forumo savininkas (man lol) ar draugo draugas. Cheers, sėkmės. Dave. |