![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am jocuri noi (Star Trek moştenire, Medieval II Total război), dar nu poate juca, pentru că-mi placă grafică nu are 1.4 pixel umbră. Am nevoie de un nou card de grafica, dar este atât de vag cu buc sunt disperat de ajutor. I s-au recomandat următoarele, dar nu au nici o idee cu adevărat ceea ce am căutat. INNO3D GeForce 7600GS 256MB AGP PC-ul meu este spec. Nume NVIDIA GeForce4 MX 420 PNP Device ID PCI \ VEN_10DE & DEV_0172 & SUBSYS_015A10DE & REV_A3 \ 4 & 124 6FE7B & 0 & 0008 Adaptor Tip GeForce4 MX 420, NVIDIA compatibil Descriere Adaptor NVIDIA GeForce4 MX 420 Adaptor 64.00 MB RAM (67.108.864 bytes) Installed drivers nv4_disp.dll Driver Version 6.14.10.8421 Inf oem16.inf (nv4 pct.) Culoare Avioane 1 Culoare de intrări în tabelul 4294967296 Rezolutie 1024 x 768 x 60 Hertz Bits / Pixel 32 Adresă de memorie 0xFD000000-0xFEAFFFFF Adresă de memorie 0xF8000000-0xFC0FFFFF Adresă de memorie 0xFC000000-0xFC07FFFF IRQ Canal IRQ 16 I / O Port 0x000003B0-0x000003BB I / O Port 0x000003C0-0x000003DF Adresă de memorie 0xA0000-0xBFFFF Driver C: \ exemplar \ system32 \ drivers \ nv4_mini.sys (6.14.10.8421, 3.48 MB (3,650,368 bytes), 06/10/2003 3:16 PM) DELL DIMENSION 4600 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz Processor Speed 2.60 GHzMemory (RAM) de 512 MB AGP 8X Recunoscători pentru orice ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este bugetul?
| |||
| |||
| despre o £ 100.00 |
|
| |||
| |||
| Acest> http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-031-BG Cel mai rapid şi cel mai bun card pentru că preţul. Toate Magg jur de acesta. Notă * Acesta nu este un standard 7600GS, este disponibil numai de la această societate şi a fost modificat de către producător pentru a fi overclocked şi mai rapide. Dont cumpăra un alt 7600GS ca acesta nu va fi aceeaşi carte, chiar dacă numărul de model este acelaşi. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim că aţi fi luat doar o privire, nu sunt sigur cu privire la toate revizuirile Thợ "Pare a fi o foarte buna carte, cu toate acestea, doesnt par a fi compatibile cu Windows XP (Centrul Media Edition)" "Primit această carte înainte de 2 săptămâni după ce-mi 9800pro-am despartit. Are o foarte buna carte. Plays Call of Duty 2 foarte buna. Unele probleme în conflict cu directX9 fost plecat după actualizarea placa de bază este chipset-ul driver-ele". Nu rata nici de la alţii că am fost recomandat atunci? |
|
| |||
| |||
| Aţi întrebat de recomandare şi de faptul că ceea ce am făcut, dacă am fost de acord cu dvs. post mi-ar fi spus. Cei mai mulţi dintre oamenii pe care scrie aceste revizuiri sunt complet idioti. "Pare a fi o foarte buna carte, cu toate acestea, nu pare a fi compatibil cu Windows XP (Centrul Media Edition)" Vreau sa spun cu greu dovezi concrete, este, în mod evident, acest tip are o altă problemă. Există întotdeauna o mână de oameni care ajung în probleme şi ele sunt întotdeauna cei care suspina şi scrie o revizuire. Este imposibil pentru un fabricant de a face ceva şi apoi testaţi-l la 10 de miliarde de computere la nivel mondial pentru a vă asigura că funcţionează cu toate diferite configuraţii de PC-ului. În cazul în care cartela a fost o carte de ieftine bugetul i ar fi de acord cu tine, dar face bine BFG kit. |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău dacă am sunat ofensator, dar nu am nici o idee despre ceea ce am nevoie pentru a cumpăra şi sunt întotdeauna achiziţie diferite raspunsuri. Sunt un novice şi nu ştiu cine "idioţi" sunt. Singurul motiv pentru care am cerut opiniile în primul meu post este pentru că acestea au fost recomandate de către un coleg de care admite să nu fie în totalitate PC cu ştiinţă de carte. Dacă acestea nu sunt foarte bine că este un punct corect. |
|
| |||
| |||
| Nu sunt supărat, şi sperăm că nu am jignit tine. Cardurile care au fost recomandate pentru tine toate sunt bune, card, orice 7600GS este o carte bună, dar au venit cu toate specificatiile diferite, chiar dacă modelul de numere sunt aceleaşi. Cel am recomandat este superioară a POP pentru bugetul dvs., ai încredere în mine am lucrat 10 ani în domeniul IT. Are cea mai bună carte pentru 100 de coli. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc foarte mult pentru ajutor. Ca eu sunt sigur ca vor aprecia, acest lucru este foarte nou pentru mine, şi eu sunt doar un pic speriat de cumparare ceva ce nu am nici o idee despre şi am încercat să obţină mai multe puncte de vedere. Sunt un cuplu care nu-şi poate permite să arunce banii deoparte. |
|
| |||
| |||
| Am inteles, va obţine în mod evident diferite opinii de la oameni. De carte am sugested este în ambele PC Gamer şi revista PC Zone luna trecută ca fiind cel mai bun pentru o cumpere £ 100, puteţi avea încredere în mod normal, aceste reviste mult mai apoi orice forum de proprietar (de mine lol), sau prieten de-al unui prieten. Noroc, noroc. Dave. |
![]() |
|
| Marcaje |