![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам нових игара (Стар Трек Оставштина, Медиевал ИИ Тотал рата), али не може играти јер моја графичка картица нема 1,4 Сенке пиксела. Требам нову графичку картицу, али тако да се дим с ком сам очајан за помоћ. Познато ми је препоручио следеће, али стварно немам појма што сам хандсоме за.
ИННО3Д ГеФорце 7600ГС 256МБ АГП мој пц је спец Име НВИДИА ГеФорце4 МКС 420 ПНП Девице ИД ПЦИ \ ВЕН_10ДЕ & ДЕВ_0172 & СУБСЫС_015А10ДЕ & РЕВ_А3 \ 4 & 124 6ФЕ7Б & 0 & 0008 Тыпе адаптер ГеФорце4 МКС 420, НВИДИА компатибилан Опис адаптер НВИДИА ГеФорце4 МКС 420 Адаптерски РАМ 64,00 МБ (67.108.864 бытес) Инсталирани дривер нв4_дисп.длл Дривер Версион 6.14.10.8421 ИНФ Филе оем16.инф (нв4 део) Цолор авиона 1 Цолор Табле Ентриес 4294967296 Резолуција 1024 кс 768 кс 60 Херц Битова / пиксел 32 Меморијска адреса 0ксФД000000-0ксФЕАФФФФФ Меморијска адреса 0ксФ8000000-0ксФЦ0ФФФФФ Меморијска адреса 0ксФЦ000000-0ксФЦ07ФФФФ Цханнел ИРК 16 ИРК И / О Порт 0кс000003Б0-0кс000003ББ И / О Порт 0кс000003Ц0-0кс000003ДФ Меморијска адреса 0ксА0000-0ксБФФФФ Возач ц: \ цопы \ Сыстем32 \ Дриверс \ нв4_мини.сыс (6.14.10.8421, 3,48 МБ (3650368 бытес), 06/10/2003 3:16 ПМ) Делл ДИМЕНЗИЈЕ 4600 Интел (Р) Пентиум (Р) 4 ЦПУ 2.66ГХз Процессор Спеед 2,60 ГХзМеморы (РАМ) 512 МБ АГП 8кс Захвалан за сваку помоћ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шта је буџет?
|
|||
|
|||
|
о £ 100.00
|
|
|
|||
|
|||
|
То> хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=ГКС-031-БГ
Најбржу и најбољу картицу за тај цену. Сви магс заклињу га. Напомена * Ово није стандардна 7600ГС, она је доступна само из ове компаније, те је измијењен од стране произвођача оверцлоцкед то бити и брже. Донт купити различите 7600ГС јер неће бити исте картице, чак и ако број модела је исти. |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала што сте управо снимили формат, не сигуран о свим рецензија мада
"Чини се да је јако добра картица, међутим, појавити се да буде компатибилан са системом Уиндоус КСП (Медиа Центре Едитион)" "Примили ову картицу пре 2 недеље након моје 9800про изиђе. Њена добру картицу. Репродукције Цалл оф Дуты 2 врло глатка. Сукоба Неки проблеми са дирецтКс9 су отишли након исправке матичне плоче'с цхипсет драјвера". Зар не стопе било које друге које ми је препоручио онда? |
|
|
|||
|
|||
|
Тражили сте препоруку и то је оно што сам учинио, ако ми договорили са својим пост бих рекли.
Већина људи који су написали они рецензије комплетна идиотс. "Чини се да је јако добра картица, међутим, не појављује се у бити компатибилна са системом Уиндоус КСП (Медиа Центре Едитион)" Мислим једва конкретне доказе је то тај тип очито има неких других проблема. Има увек неколицина људи који су добили у проблеме и да су увек они који јаукање и написати рецензију. То је немогуће произвођач нешто направити и затим тестирати га на 10 милијарди у свету рачунара како бисте били сигурни да све ради са различитих конфигурација. Ако је картица јефтин буџета картице бих сложити са тобом, али БФГ направити добар кит. |
|
|
|||
|
|||
|
Жао ми је ако сам соундед нападачки, али ја немам појма шта ми је потребно купити и сам увек узимајући различите одговоре. Ја сам потпуни почетник и не знам ко је "идиотс" су. Једини разлог ЈА је питао за мишљења у мој први пост је зато јер ти је препоручио колега по послу који признаје да није потпуно ПЦ писмен. Ако нису јако добро да је фер тачку.
|
|
|
|||
|
|||
|
Нисам увријеђен, и надамо се да нисам увријеђен вас.
Картице које су препоручене за вас све су то добре картице, било 7600ГС је добра картица, али су сви дошли са различитим наочаре иако је модел бројеви су исти. Једно сам препоручио је горњи део попс за буџет, верујте ми сам радио у ИТ 10 година. Његова најбоља картица за 100 листова. |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала вам што сте заиста много за ваша помоћ. Као што сам сигуран да ћете цијенити, то је све јако ново за мене, а ја сам само мало препала купујете нешто да ја немам индиција о: сам и праведан тежак да бисте добили више погледа. Ја сам једну мајку која не могу приуштити да се бацати новац далеко.
|
|
|
|||
|
|||
|
Разумем, да ћете добити очито различита мишљења од људи.
Картицу сам сугестед је у оба ПЦ и ПЦ Гамер Зоне магазин прошли месец као најбоље купити за £ 100, можете нормално веровати тим часописима далеко више од било којег власника форум (мени лол) или пријатељ пријатељу. Клицање, сретно. Даве. |