![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yeni oyunlar (Star Trek mirası, Medieval II Toplam savaş) ancak bir oyun, çünkü benim grafik kartı 1,4 piksel gölgeleme yok. Ben bunu adet yardım ihtiyacı am bulanık olarak yeni bir grafik kartı gerekiyor. Ben, aşağıdaki tavsiye edilmiştir ama hiçbir fikrim yok gerçekten ben ne arıyorum. INNO3D AGP 7600GS 256MB GeForce benim bilgisayar özel bir Adı NVIDIA GeForce4 MX 420 PNP Aygıt Kimliği PCI \ VEN_10DE & DEV_0172 & SUBSYS_015A10DE & REV_A3 \ 4 & 124 6FE7B & 0 & 0008 Adaptör Türü GeForce4 MX 420, NVIDIA uyumlu Adaptör Tanımı NVIDIA GeForce4 MX 420 Adaptör RAM 64,00 MB (67.108.864 bayt) Yüklü Sürücüler nv4_disp.dll Sürücü Sürümü 6.14.10.8421 INF dosya oem16.inf (nv4 bölümünde) Renk Düzlemler 1 Renk Tablo Girişler 4294967296 Çözünürlük 1024 x 768 x 60 Hertz Bit / Piksel 32 Hafıza Adres 0xFD000000-0xFEAFFFFF Hafıza Adres 0xF8000000-0xFC0FFFFF Hafıza Adres 0xFC000000-0xFC07FFFF IRQ Kanal IRQ 16 I / O Port 0x000003B0-0x000003BB I / O Port 0x000003C0-0x000003DF Hafıza Adres 0xA0000-0xBFFFF Sürücü c: \ kopya \ system32 \ drivers \ nv4_mini.sys (6.14.10.8421, 3,48 MB (3.650.368 bayt), 06/10/2003 3:16) DELL EBATLARI 4600 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz İşlemci 2,60 GHzMemory (RAM) 512 MB AGP 8X Hız Minnettar herhangi bir yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütçeniz nedir?
| |||
| |||
| hakkında  £ 100.00 |
|
| |||
| |||
| Bu> http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-031-BG Bu fiyat için hızlı ve en iyi kart. Tüm Mags tarafından yemin ederim. Overclocked için Not * Bu standart bir 7600GS değil, sadece bu şirket ve mevcut üretici tarafından değiştirilmiş olması ve daha hızlı. Olarak bile model numarasını aynı aynı kart olmayacak Dont farklı bir 7600GS al. |
|
| |||
| |||
| Sadece, tüm değerlendirmeleri hakkında emin değilseniz bir göz çektiğiniz Thank tho "Görünüyor çok iyi bir kart, Ancak, doesnt için (Windows XP Media Centre Edition)" ile uyumlu olacak şekilde görünür "" Bu kartı önce 2 hafta sonra 9800pro of Duty 2 çok düzgün. Çalar Arama Bu çok iyi bir kart dışarı. Gitti. DirectX9 bazı çatışma sorunlar anakart yongatakımının sürücüleri güncelledikten sonra gitti edildi aldı. Oran değil mi ben o zaman, herhangi bir tavsiye var başkalarının? |
|
| |||
| |||
| Bir öneri istedi ve ben ne yaptım, ben dedim olurdu Gönderiniz ile anlaştılar. Insanların çoğu bu tam salak olan değerlendirmeleri yazın. "Görünüyor çok iyi bir kart, Ancak için, Windows XP (Medya Merkezi Edition)" ile uyumlu olacak şekilde görünmüyor Ben çok somut kanıtı demek o, bu adam açıkça başka bir sorunu var. Her zaman olan sorunları girmek ve daima inilti ve inceleme yazmak olan insanlar bir avuç vardır. Bir üretici bir şey yapmak ve daha sonra 10 milyar bilgisayarlar dünya üzerinde emin PC tüm farklı konfigürasyonları ile çalıştığı için bu testi mümkün değildir. Eğer kart ucuz bütçe kartı i ancak BFG iyi kiti yapmak kabul edermiş. |
|
| |||
| |||
| Eğer saldırgan geldi Özür dilerim, ama ne ve satın almak için her zaman farklı yanıtlar alıyorum gerekir hiçbir fikrim yok. Ben tam bir acemi ve am "salak" kim olduğunu bilmiyorum. Çünkü bu olan tamamen bilgisayar okur yazar olmayan itiraf iş meslektaşım tarafından tavsiye edilmiştir ben görüş için ilk sonrası sorular tek neden. Eğer çok iyi değil makul bir nokta. |
|
| |||
| |||
| Ben ve kırgın değilim umut sana kırgın değilim. Size önerilen olan kartların tüm iyi kartları, herhangi bir 7600GS iyi bir kart, ancak birbirlerinden farklı özellikleri bile model numaraları aynıdır gelir. Bir ben tavsiye olduğunuz bütçeniz için, ben 10 yıl çalıştım bana güven açılan üst olduğunu. 100 yaprak Bunun için en iyi kart. |
|
| |||
| |||
| Çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Ben size teşekkür edecektir eminim, bu bana çok yeni olduğunu ve biraz ben ve hakkında hiçbir ipucu var sadece birkaç kez almaya çalışıyorum şeyler satın alma korkuyor duyuyorum. Kim uzakta para atmak göze alamayacağı tek bir anne duyuyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben, açık insanlar farklı görüşler olacaktır anlıyorum. Ben sugested olan kart iki PC Oyun ve PC Dosyası dergisinin son ayda  £ 100 için en iyi satın alma olduğu gibi, normalde çok daha sonra (benim lol) veya arkadaşınızın arkadaşı herhangi bir forumun sahibi bu dergiler güvenebilirsiniz. Sevgiler, iyi şanslar. Dave. |