![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички - хубав форум!
Имам проблем Чудя се, ако можете да ми помогне с. Аз съм в момента изграждането на компютъра, и си помислих Бих приключи всичко, така че когато се стартира за първи път, бях разочарован, когато нищо не се случи на монитора. Аз бях ли Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx карта на Asus P5B deluze дънната платка. Аз бях осигурено Имам власт става от PSU към gfx карта (и когато включа компютъра, вентилатора започва whirring) и съм осигурена ми монитор е включен инча Когато не придават DVI кабел от монитора към gfx карта, мониторът показва "Няма сигнал" съобщение, но веднага щом го включите в gfx карта, мониторът преминава в режим на готовност. Всеки мисли за това какво ще има? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравейте GillsMan
|
|||
|
|||
|
Здравейте, благодаря за отговора. Току-що го определя но ... на P2 кабел (ATX изход кабела), за да ми дънната бяха дошли малко хлабав! Обезпечени нея и тя работи сега. Благодаря все пак пич! : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Браво, чудесно да чуят. :)
Имате лебед кръг от теми, ако искате. Имаме някои добри конци по отношение на изграждане на компютри. |
|
|
|||
|
|||
|
Благодарение Wolfey - мисля, че няма!
|