![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni - pěkné forum! Mám problém Zajímalo by mě, jestli můžeš mi pomoct s. Já jsem v současné době buduje počítači, a myslel jsem, že bych vše dokončeno, takže když jsem se začal poprvé, byl jsem zklamán, když se nic nestalo na monitoru. Mám jeden Innovision GeForce 8800GTS 320mb GFX kartou na základní desce Asus P5B deluze. I've zajištěna Mám moc bude z PSU na GFX kartu (a když jsem zase k PC, ventilátor začne whirring) a já si ověřili, můj monitor je zapojen palců Když nemám připojte DVI kabel od monitoru na GFX kartu, na monitoru se zobrazí "NO Signal" zprávy, ale jakmile jsem zástrčku do GFX karty, na monitoru se do pohotovostního režimu. Jakékoli myšlenky na to, co je to špatně? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den GillsMan
| |||
| |||
| Ahoj, díky za odpověď. Jsem prostě pevnou když ji ... na P2 kabel (ATX výstup kabel) na moje deska měla přijít o něco ztratit! Zajištěné, a to hned. Díky stejně vole! : D |
|
| |||
| |||
| Dobrý člověk, skvělý slyšet. :) Mají labutě kolem fóra, pokud budete chtít. Máme několik dobrých závity ohledně budování PC. |
|
| |||
| |||
| Díky Wolfey - myslím, že bude! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bude Nvidia Geforce 8500 GT práci v Základní deska Asus M3A78 EM? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. března 2009 20:10 |
| Aktualizace Grafická karta - Asus-A7V8X-X Základní desky | mcmso | Graphics Cards & Monitory | 12 | 27 únor 2009 18:57 |
| Hmm ... 8800GS Or 8800GTS 320mb HELP !!!!!!!! | waxtodonte15 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 17. dubna 2008 18:45 |
| GeForce 8800GT (nový) vs 8800GTS 640mb | saholt | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. ledna 2008 15:38 |
| 8800gts 320mb rivatuner přetaktování | necromancier | Graphics Cards & Monitory | 5 | 29. října 2007 12:22 |
| Thread Nástroje | |
| |