![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους - ωραίο φόρουμ!
Έχω ένα πρόβλημα Αναρωτιέμαι αν μπορείς να με βοηθήσεις. Είμαι σήμερα κατασκευή ενός υπολογιστή, και νόμιζα ότι είχε ολοκληρωθεί τα πάντα, ώστε, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, απογοητεύτηκα όταν δεν έγινε τίποτα σχετικά με την παρακολούθηση. Έχω ένα Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx κάρτα σε μια Asus P5b deluze μητρικής πλακέτας. Έχω εξασφαλίζεται Έχω εξουσία πηγαίνει από το PSU στο gfx κάρτα (και κατά τη σειρά μου τον υπολογιστή, ο ανεμιστήρας ξεκινά στρηφογύρισμα) και έχω παρακολουθήσει εξασφαλίζεται μου είναι συνδεδεμένο in. Όταν δεν αποδίδουν την DVI καλώδιο από το να παρακολουθεί τα gfx κάρτα, η οθόνη εμφανίζει ένα "NO Signal" μήνυμα, αλλά μόλις i βύσμα σε gfx την κάρτα, την παρακολούθηση εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής. Τυχόν σκέψεις για το τι πάει καλά; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γεια σας GillsMan
Καλώς ήλθατε στο TCF Μήπως η οθόνη έχει πορτοκαλί φως στο μέτωπο, όταν σε κατάσταση αναμονής; Έχετε να εκκινήσετε ενώ σε κατάσταση αναμονής; Έχετε δοκιμάσει μια συνηθισμένη SVGA καλώδιο; Το σύστημά μου: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις καθοριστεί αν αυτό το ... P2 καλωδίου (ATX καλώδιο εξόδου) για την μητρική μου είχε έρθει λίγο χαλαρά! Ασφαλής, και λειτουργεί τώρα. Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς δικέ μου! : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο, πάρα να ακούσουν. :)
Έχετε έναν κύκνο γύρω από το φόρουμ, αν θέλετε. Έχουμε κάποιες καλές μηνυματοσειρές σχετικά με την οικοδόμηση του υπολογιστή. |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη Wolfey - πιστεύω ότι θα!
|