![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima - lijep forum! Imam problem ja čuditi ako možete pomoć mene sa. Ja sam trenutno zgrade računalo, i mislio sam završio bih sve, pa kad sam počela se po prvi put, bio sam razočaran kad ništa dogodilo na monitor. Ive 'je dobio Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx karticu na matičnoj ploči Asus P5b deluze. Ja sam osigurao Imam moć idući od PSU do gfx iskaznicu (i kada uključite računalo, počne whirring ventilatora) i sam osigurao moj monitor je priključen u. Kada sam ne pridaju na DVI kabel od monitora na gfx card, monitor prikazuje "NE signala" poruka, no čim sam ga u dodatku gfx card, monitor odlazi u stanju čekanja. Bilo koja misli da se događa ono što je pogrešno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav GillsMan
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala za odgovor. Ive 'pravedan je fiksna ... iako je P2 kabela (ATX izlaz kabela) na moju matičnu ploču došao malo labave! Osigurano je i to radi sada. Thanks anyway dude! : D |
|
| |||
| |||
| Dobar čovjek, velik i čuti. :) Have a labuda oko forume ako želite. Imamo neke dobre teme u vezi zgrade računala. |
|
| |||
| |||
| Hvala Wolfey - mislim ja ću! |