![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek - nice forum! Nekem van egy probléma Vajon segíthet nekem. Én jelenleg a számítógéphez, és gondoltam kitölteni mindent, hogy mikor indul az első alkalommal voltam csalódott, amikor nem történt semmi a monitoron. Van egy Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx kártya egy Asus P5B deluze alaplap. Már biztosítani Megvan erő megy a tápegység a gfx kártya (és mikor kapcsolja be a számítógépet, a ventillátor elindul whirring), és amit én biztosítani monitor csatlakoztatásához hüvelyk Ha nem csatolja a DVI-kábel A monitor a gfx-kártyát, a monitoron jelenik meg a "nincs jel" üzenetet, de amint azt a plug gfx-kártyát, a monitor készenléti állapotba kerül. Minden olyan gondolat, hogy mi baj van? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello GillsMan
| |||
| |||
| Szia, köszönöm a választ. Én már csak azt rögzítették, hogy ... a P2 kábel (ATX exit kábel) az alaplap én jött egy kis laza! Biztonságos, és működik most. Kösz haver! : D |
|
| |||
| |||
| Jó ember, nagy hallani. :) Have a hattyú fordulóban a fórumon, ha akarod. Van jó néhány szálat az épület számítógép. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Wolfey - gondolom én is! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Will Nvidia Geforce 8500 GT munka az Asus M3A78 EM Alaplap? | P5200 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. március 2009 20:10 |
| Aktualizálás Video Card - ASUS-A7V8X-X Alaplap | mcmso | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 27. február 2009 18:57 |
| Hmm ... 8800GS vagy 8800GTS 320MB HELP !!!!!!!! | waxtodonte15 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 17. április 2008 18:45 |
| GeForce 8800GT (új) vs 8800GTS 640MB | saholt | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 29. január 2008 15:38 |
| 8800gts 320mb rivatuner overclock | necromancier | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 29. október 2007 12:22 |
| Téma eszközök | |
| |