![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי כולם - פורום יפה! יש לי בעיה, אני תוהה אם תוכל לעזור לי עם. אני כרגע לבנות את המחשב, וחשבתי שאני מעוניין להשלים את הכל, אז התחלתי למעלה, בפעם הראשונה, הייתי מאוכזב כאשר קרה כלום על המסך. אני כבר יש Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx כרטיס על לוח האם ASUS P5b deluze. ביצעתי ensured אני הולך כבר יש כוח של PSU של gfx כרטיס (וכאשר אני להפעיל את המחשב, המאוורר מתחיל whirring) ואני כבר ensured שלי מוניטור פקוק למערכת כאשר אני לא לצרף את כבל DVI מן לפקח על gfx אשראי, לעקוב אחר מציג "אין אות" מסר, אבל ברגע שאני תקע אותו לתוך gfx כרטיס, לנטר את מצב עובר למצב המתנה. כל המחשבות על מה הוא הולך לא בסדר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום GillsMan
| |||
| |||
| שלום, תודה על תגובה. אני כבר תיקנו את זה רק את ... למרות P2 כבל (כבל יציאה ATX) לוח האם שלי באה קצת לא קשור! אבטחת אותה, והיא פועלת כעת. תודה בכל מקרה אחי! : D |
|
| |||
| |||
| בחור טוב, נהדר לשמוע. :) שיהיה לך ברבור מעת פורומים אם תרצה. יש לנו כמה טוב פתילים לגבי המבנה של המחשב. |
|
| |||
| |||
| תודה Wolfey - אני חושב! |