![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone - Nice forum! Turiu problema, man įdomu, ar galite man padėti. Aš šiuo metu pastate kompiuteris viršų, ir aš maniau aš baigta viskas, todėl, kai aš pradėjau ne pirmą kartą, buvau nusivylęs, kai nieko neatsitiko dėl monitoriaus. I've got Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx card Asus P5B deluze plokštę. Aš užtikrintas I've got galia vykstant iš PSU į gfx kortelę (ir kai aš įjungti kompiuterį, ventiliatorius pradeda whirring) ir aš užtikrintas mano monitorius yra prijungtas in Kai aš nepridėjo DVI kabeliu nuo monitoriaus GFX kortele, monitorius rodo "No Signal" žinutę, bet, kai aš prijunkite jį prie gfx kortele, monitorius pereina į budėjimo režimą. Bet tai, kas vyksta neteisingas mintis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki GillsMan
| |||
| |||
| Sveiki, ačiū už atsakymą. I've just fixed it nors ... P2 kabelis (ATX išėjimo kabelis) mano plokštės atvyko šiek tiek laisvas! Apsaugotas ją, ir ji veikia dabar. Thanks anyway dude! : D |
|
| |||
| |||
| Geras žmogus, malonu girdėti. :) Ar gulbė turas forumuose, jei norite. Turime gerų temas apie pastatą kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| Ačiū Wolfey - manau, bus! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar NVIDIA GeForce 8500 GT Darbas Asus M3A78 EM plokštė? | P5200 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Kovas 18, 2009 20:10 |
| Atnaujinama Vaizdo plokštė - Asus-A7V8X-X plokštės | mcmso | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 27 vasaris 2009 18:57 |
| Hmm ... 8800GS Arba 8800GTS 320MB HELP !!!!!!!! | waxtodonte15 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Balandis 17, 2008 18:45 |
| GeForce 8800GT (nauja) vs 8800GTS 640MB | saholt | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 29 sausis 2008 15:38 |
| 8800GTS 320MB rivatuner overclock | necromancier | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 29 spalis 2007 12:22 |
| Temos įrankiai | |
| |