![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone - nice forum! Man ir problēma, es domāju, vai jūs varat man palīdzēt. Es šobrīd ēkas dators uz augšu, un es domāju, ka man pabeigts viss, tad, kad es sāku izveidota pirmo reizi, es biju vīlies, kad nekas nenotika uz monitora. I've got Innovision GeForce 8800GTS 320MB gfx karti Asus P5B deluze mātesplati. Esmu nodrošināta Man jauda sākot no PSU, lai gfx karti (un, ja es ieslēgtu datoru, ventilators sāk whirring), un es esmu nodrošināts mans monitors ir pieslēgts in Kad man ne pievienot DVI kabelis no monitoru gfx karti, kontrolēt rāda "NO Signal" ziņojumu, bet, tiklīdz es plug to gfx karti, kontrolēt tērēta gaidīšanas režīmā. Jebkurš par to, kas notiek nepareizi domas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello GillsMan
| |||
| |||
| Hi, paldies par atbildi. Esmu tikko noteikts tā though ... P2 kabeli (ATX izejas kabelis), lai manu mātesplati bija ieradušies nedaudz brīvs! Nodrošināti, un tas darbojas tagad. Thanks anyway dude! : D |
|
| |||
| |||
| Labs cilvēks, lieliski dzirdēt. :) Vai gulbis ap forumiem, ja vēlaties. Mums ir dažas labas threads par ēkas pc's. |
|
| |||
| |||
| Paldies Wolfey - domāju, ka es! |