menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze

Reply

Thread Tools
Old 19. mája 2007, 10:13
Nový člen skupiny

Default Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze

Ahoj všetci - pekné forum!

Mám problém Zaujímalo by ma, či môžeš mi pomoct s. Já jsem v súčasnosti buduje počítači, a myslel som, že by som všetko dokončené, takže keď som sa začal po prvýkrát, bol som sklamaný, keď sa nič nestalo na monitore.

Mám jeden Innovision GeForce 8800GTS 320mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze. I've zabezpečená Mám moc bude z PSU na GFX kartu (a keď som zase k PC, ventilátor začne whirring) a já si overili, môj monitor je zapojený palcov Keď nemám pripojte DVI kábel od monitoru na GFX kartu, na monitore sa zobrazí "NO Signal" správy, ale hneď som zástrčku do GFX karty, na monitore sa do pohotovostného režimu.

Akejkoľvek myšlienky na to, co je to zle?
Old 19. mája 2007, 10:23
Banned Skupina

Default Innovision GeForce 8800GTS 320 mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze

Dobrý deň GillsMan

Vitajte na TCF

Má sledovať majú oranžové svetlo na prednej strane, keď v pohotovostnom?
Už ste štartoval až kým v pohotovostnom režime?
Skúšali ste obyčajný SVGA kábel?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 19. mája 2007, 10:33
Nový člen skupiny

Ahoj, vďaka za odpoveď. Som jednoducho pevnú keď ju ... na P2 kábel (ATX výstup kábel) na moje doska mala prísť o niečo stratiť! Zabezpečené, a to hneď. Vďaka rovnako vole! : D
Old 19. mája 2007, 10:38
Banned Skupina

Dobrý človek, skvelý počuť. :)

Majú labutě okolo fóra, ak budete chcieť.

Máme niekoľko dobrých závity ohľadom budovania PC.
Old 20. mája 2007, 09:11
Nový člen skupiny

Vďaka Wolfey - myslím, že bude!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.