![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci - pekné forum! Mám problém Zaujímalo by ma, či môžeš mi pomoct s. Já jsem v súčasnosti buduje počítači, a myslel som, že by som všetko dokončené, takže keď som sa začal po prvýkrát, bol som sklamaný, keď sa nič nestalo na monitore. Mám jeden Innovision GeForce 8800GTS 320mb GFX kartou na základnej doske Asus P5B deluze. I've zabezpečená Mám moc bude z PSU na GFX kartu (a keď som zase k PC, ventilátor začne whirring) a já si overili, môj monitor je zapojený palcov Keď nemám pripojte DVI kábel od monitoru na GFX kartu, na monitore sa zobrazí "NO Signal" správy, ale hneď som zástrčku do GFX karty, na monitore sa do pohotovostného režimu. Akejkoľvek myšlienky na to, co je to zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý deň GillsMan
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka za odpoveď. Som jednoducho pevnú keď ju ... na P2 kábel (ATX výstup kábel) na moje doska mala prísť o niečo stratiť! Zabezpečené, a to hneď. Vďaka rovnako vole! : D |
|
| |||
| |||
| Dobrý človek, skvelý počuť. :) Majú labutě okolo fóra, ak budete chcieť. Máme niekoľko dobrých závity ohľadom budovania PC. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Wolfey - myslím, že bude! |