![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима - леп форум! Имам проблем ја цудити ако можете помоћ мене са. Ја сам тренутно зграде рачунар, и мислио сам завршио бих све, па кад сам почела да се по први пут, био сам разочаран кад ништа догодило на монитор. Иве 'је добио Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи Асус П5б делузе. Ја сам осигурао Имам моћ идући од псу до гфкс карту (и када укључите рачунар, почне ухирринг вентилатора) и сам обезбиједио мој монитор је прикључен у. Када сам не придају на ДВИ кабл од монитора на гфкс цард, монитор приказује "НЕ сигнала" порука, али чим сам га у додатку гфкс цард, монитор одлази у стању приправности. Било која мисли да се дешава оно што је погрешно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав ГиллсМан
| |||
| |||
| Поздрав, хвала за одговор. Иве 'праведан је фиксна ... иако је П2 кабла (АТКС излаз кабла) на моју матичну плочу дошао мало лабаве! Осигурано је и то ради сада. Тханкс Аныуаы дуде! : Д |
|
| |||
| |||
| Добар човек, велик и чути. :) Хаве а лабуд око форуме ако желите. Имамо неке добре теме у вези зграде рачунара. |
|
| |||
| |||
| Хвала Уолфеы - мислим ја ћу! |