мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи делузе Асус П5б

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19 сви 2007, 10:13
Нови члан групе

Default Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи делузе Асус П5б

Поздрав свима - леп форум!

Имам проблем ја цудити ако можете помоћ мене са. Ја сам тренутно зграде рачунар, и мислио сам завршио бих све, па кад сам почела да се по први пут, био сам разочаран кад ништа догодило на монитор.

Иве 'је добио Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи Асус П5б делузе. Ја сам осигурао Имам моћ идући од псу до гфкс карту (и када укључите рачунар, почне ухирринг вентилатора) и сам обезбиједио мој монитор је прикључен у. Када сам не придају на ДВИ кабл од монитора на гфкс цард, монитор приказује "НЕ сигнала" порука, али чим сам га у додатку гфкс цард, монитор одлази у стању приправности.

Било која мисли да се дешава оно што је погрешно?
Old 19 сви 2007, 10:23
Аустин Гроуп

Default Инновисион ГеФорце 8800ГТС 320МБ гфкс картицу на матичној плочи делузе Асус П5б

Поздрав ГиллсМан

Добродошли на ТЦФ

Да ли монитор има наранџаста светла на предњој када у стању?
Јесте ли боотед горе док је у стању?
Јесте ли покушао обични СВГА кабл?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 19 сви 2007, 10:33
Нови члан групе

Поздрав, хвала за одговор. Иве 'праведан је фиксна ... иако је П2 кабла (АТКС излаз кабла) на моју матичну плочу дошао мало лабаве! Осигурано је и то ради сада. Тханкс Аныуаы дуде! : Д
Old 19 сви 2007, 10:38
Аустин Гроуп

Добар човек, велик и чути. :)

Хаве а лабуд око форуме ако желите.

Имамо неке добре теме у вези зграде рачунара.
Old 20 сви 2007, 09:11
Нови члан групе

Хвала Уолфеы - мислим ја ћу!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц