![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім - Nice форум! У мене є проблема Цікаво, якщо ви можете допомогти мені. Я в даний час будує комп'ютер, і я думав, що я завершив все, тому, коли я почав вгору в перший раз, я був розчарований, коли нічого не відбувається на екрані монітора. У мене є карта Innovision GeForce 8800GTS 320MB GFX на ASUS P5B deluze плати. Я забезпечив Я одержав владу походить від БП в GFX карта (і коли я переходжу ПК, вентилятор починає тріщати), і я забезпечив мій монітор підключений дюйма Коли я не надаю кабелю DVI від монітора до GFX карта, монітор відображає "немає сигналу" повідомлення, але як тільки я підключити його до GFX карта, монітор переходить в режим очікування. Будь-які думки щодо того, що відбувається не так? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт GillsMan
Ласкаво просимо на TCF Чи в моніторі є помаранчева лампочка на передній панелі в режимі очікування? Ви в той час як до завантаження в режимі очікування? Ви пробували звичайного кабелю SVGA? Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибо за ответ. Я тільки фіксований вона хоча ... P2 кабелю (ATX вихід кабелю), щоб моя материнська плата прийшло небагато вільно! Забезпечені його, і він працює зараз. Завдяки одно Dude! : D |
|
| |||
| |||
| Хороша людина, приємно чути. :) Have лебедя круглий форумах, якщо хочете. У нас є хороша тема про будівництво ПК. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Wolfey - думаю, що буду! |