![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам някои по-стари компютри, купих на разпродажба, IM и се опитва да разработи нови компоненти в тях. Ами аз се блъсна в няколко проблема. Кога аз стартиране на компютър с по-новите HD в него, то имам навик обувка. Тя казва нещо като грешка 14 D Grub ... Мисля, че нещо от това. Някакъв съвет? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако приемем, че по-новите твърди дискове са били използвани преди ...
Windows инсталира на твърди дискове, които са специфични за хардуера в компютъра те първоначално са били инсталирани инча Така че вземането на твърд диск от една машина и да я постави в друг и го очакват към обувка е по-скоро оптимистични. Направи пресен настанявам. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Пресен настанявам? |
|
| |||
| |||
| Яр, да получите Windows или Linux CD и инсталиране на операционната система. |
|
| |||
| |||
| Аз жаргон, той doesn't прочетете карам ... |
|
| |||
| |||
| Има ли откриване на твърдия диск в BIOS на Auto настройките? |
|
| |||
| |||
| Не, това се казва Грешка при четене на твърдия диск |
|
| |||
| |||
| Сигурни ли сте, вие сте в BIOS, в BIOS не дава съобщения за грешка, тя или ще показват или навик. Ако това не е било свързано грешен или повреден. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че съобщението за грешка получавате е така, защото това устройство е използвана преди това с Линукс и компилатори Bootloader все още е на диска.
Отидете в BIOS и да променяте реда обувка карам да направи CD първият диск обувка, а вторият HDD, тогава обувка с диск XP, отидете в конзолата за възстановяване и вид FDISK / MBR излезте и обувка с XP CD отново и да видим дали устройството е на разположение за употреба. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Re-инсталиране на XP | baxlobs | Windows операционни системи | 7 | 10 Jan 2009 07:45 |
| Инсталиране на нови HD | evilfantasy | Дискове & сменяемите носители | 4 | 26 Дек 2008 18:31 |
| Имате нужда от помощ при инсталирането на | Марко | Windows операционни системи | 5 | 19 Окт 2008 06:39 |
| Преди да инсталирате нови процесора | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Окт 2007 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |