![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám nějaké starší počítače jsem koupil na garážový prodej, a im snaží dát nové komponenty do nich. Dobře jsem narazil na několik problémů. Když i boot pc s novější hd v něm, je zvyklý bota. Říká něco jako Grub Error 14 D ... Myslím, že něco, že. Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za předpokladu, že novější pevné disky byly použity před ...
Windows se instaluje na pevný disk jsou specifické pro hardware v PC, které byly původně nainstalovány palců Takže při pevný disk z jednoho počítače a jeho uvedení do jiného a očekávala, že na startu je poměrně optimistický. Do nové instalace. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Čerstvé Install? |
|
| |||
| |||
| Yar, se v systému Windows nebo Linux CD ak instalaci operačního systému. |
|
| |||
| |||
| I cant, it doesnt čtení disku ... |
|
| |||
| |||
| Má zjistit pevný disk v BIOSu na auto nastavení? |
|
| |||
| |||
| ne, to říká, že chyba při čtení disku |
|
| |||
| |||
| Opravdu jste v BIOSu, BIOS neposkytuje chybová zpráva, bude to buď objeví, nebo to zvyklý. Pokud se tak nestane, že je buď špatně připojen nebo vadné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že chybové hlášení, jsou čím je to, že tento disk byl dříve používán s Linuxem a GRUB Bootloader je stále na jednotce.
Jdi do BIOSu a změňte pořadí bootování disku, aby se na CD první systémový disk a druhý pevný disk, poté spusťte Disk s XP, přejděte na konzolu pro zotavení a typ fdisk / mbr ukončete a obuv s XP CD znovu a zjistěte, zda disk je nyní k dispozici pro použití. Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Re-instalace XP | baxlobs | Operační systémy Windows | 7 | 10. ledna 2009 07:45 |
| Instalace nového HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. prosinec 2008 18:31 |
| Potřebujete pomoc s instalací OS | marko | Operační systémy Windows | 5 | 19. října 2008 06:39 |
| Před instalací nových CPU | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 29. října 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |