![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω παλιών υπολογιστών αγόρασα σε μια πώληση αυλή, IM και προσπαθεί να βάλει νέα στοιχεία σε αυτά. Λοιπόν έτρεξα σε μερικά προβλήματα. Όταν εκκινώ τον υπολογιστή με μια νεότερη hd σε αυτό, αυτό wont εκκίνησης. Λέει κάτι σαν Σφάλμα 14 Δ Grub ... Νομίζω ότι κάτι γι 'αυτό. Any advice?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτοντας ότι έχουν χρησιμοποιηθεί τα νεότερα σκληρούς δίσκους πριν ...
Windows εγκαθιστούν στους σκληρούς δίσκους είναι ειδικές για το υλικό του Η / Υ που είχαν εγκατασταθεί αρχικά in. Έτσι, λαμβάνοντας ένα σκληρό δίσκο από μια μηχανή και τη θέση της σε μια άλλη και να αναμένει την εκκίνηση είναι μάλλον αισιόδοξες. Κάνετε μια νέα εγκατάσταση. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Fresh Εγκατάσταση; |
|
| |||
| |||
| Yar, πάρτε μια Windows ή Linux CD και εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος. |
|
| |||
| |||
| Λοξοτομώ, αυτό doesnt διαβάσει το δίσκο ... |
|
| |||
| |||
| Έχει εντοπίσει το σκληρό δίσκο στο BIOS στις αυτόματες ρυθμίσεις; |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν λέει σφάλμα ανάγνωσης σκληρού δίσκου |
|
| |||
| |||
| Είστε σίγουροι ότι είναι στο BIOS, το BIOS δεν δίνει μηνύματα λάθους, είτε θα δείξει προς τα πάνω ή το συνηθισμένο. Αν δεν είναι συνδεδεμένο είτε λάθος, ή εσφαλμένη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι το μήνυμα λάθους που λαμβάνετε είναι επειδή αυτή η κίνηση είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν με το Linux και το Grub Bootloader είναι ακόμα στην κίνηση.
Πήγαινε στο BIOS και αλλάξτε τη σειρά εκκίνησης προσπάθειας να γίνει το CD του πρώτου δίσκου εκκίνησης και το δεύτερο σκληρό δίσκο, τότε εκκίνηση με ένα δίσκο XP, μεταβείτε στην Κονσόλα αποκατάστασης και τον τύπο fdisk / mbr στη συνέχεια την έξοδο και εκκίνηση με το CD XP και πάλι και να δείτε αν η συσκευή είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Re-εγκατάσταση XP | baxlobs | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 10 Ιαν 2009 07:45 |
| Εγκαθιστώντας ένα νέο HD | evilfantasy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 26 Δεκ. 2008 18:31 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση OS | marko | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 19 Οκτ 2008 06:39 |
| Πριν από την εγκατάσταση νέων CPU | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Οκτ 2007 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |