![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Imam neke starije računala sam kupio u dvorište prodaju, te im pokušava staviti nove komponente u njih. Pa sam se našao u nekoliko problema. Kada sam čizma računalo s novijim hd u to, to navika čizma. To govori nešto poput Pogreška 14 D siromašni ... Mislim da nešto od toga. Any advice?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pod pretpostavkom noviji tvrdi diskovi su se prije ...
Windows instalira na hard diskovi su specifične za hardver u računalu su prvobitno instalirana i. Tako uzimanje hard disk iz jedan stroj i stavljajući ga u drugu i, očekujući da dizanje je prilično optimistična. Napraviti svježu instalaciju. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Svježu instalaciju?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yar, dobiti Windows ili Linux CD i instalirati operativni sustav.
|
|
|
|||
|
|||
|
JA licemjerje, to se pročitati voziti ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li to otkriti hard disk u BIOS na auto postavke?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, to kaže greška čitanje hard disk
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li sigurni da ste u BIOS-u, BIOS ne daje poruke o greškama, bilo da će se pojaviti ili navika.
Ako se to ne da je bilo krivo spojen ili neispravan. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mislim da je poruka o pogrešci koje dobivaš jer ovaj disk je prije toga se koristi s Linux i siromašni Bootloader je još uvijek na disku.
Otići u BIOS i promijeniti kako bi voziti čizma CD-a najprije čizma voziti i HDD drugi, a zatim boot sa XP diska, idite na konzoli za oporavak i tip fdisk / MBR onda izlaz i boot s XP CD-a opet i vidjeti ako je pogon je sada dostupna za korištenje. My System: Početna Build
|