![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van néhány régebbi számítógépek Vettem egy gyár eladását, és im próbálkozik, hogy az új alkatrészeket is. Jól futott be néhány problémát. Amikor a számítógép boot egy újabb HD, akkor szokott elindulni. Azt mondja, valami ilyesmit Error 14 D Grub ... Úgy gondolom, hogy valami. Valamilyen tanácsot adni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezve, hogy az újabb merevlemezek volna használni előtt ...
A Windows telepíti a merevlemezek az adott hardvert a számítógépben azokat eredetileg telepített hüvelyk Tehát egy merevlemezt ki egy gépet, így azt egy másik, és várja, hogy az indító meglehetősen optimista. Van egy friss telepítést. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Friss Felszerel? |
|
| |||
| |||
| Yar, hogy a Windows vagy a Linux CD-t, és telepítse az operációs rendszer. |
|
| |||
| |||
| I cant, ez nem olvassa a meghajtó ... |
|
| |||
| |||
| És nem észleli a merevlemezt, a BIOS-ban az automatikus beállításokat? |
|
| |||
| |||
| Nem, azt mondja hiba olvasat merevlemezként |
|
| |||
| |||
| Biztos benne van a BIOS, a BIOS nem ad hibaüzenetet, akkor sem mutatják ki, vagy ez szokás. Ha nem az vagy rossz vagy hibás kapcsolódik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, a hibaüzenet akkor is kapok, mert ez a meghajtó korábban a Linux és a grub bootloader van a meghajtón.
Lépjünk be a BIOS és a változás a meghajtó boot érdekében, hogy a CD-n az első rendszerindító meghajtó és a HDD második, majd az XP rendszerindító lemez, látogasson el a helyreállítási konzolt és típusa fdisk / mbr majd kilép, és az XP boot CD-t, és nézd meg, a meghajtó már kapható a használatra. My System: Home Testfelépítés
|