![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי כמה מחשבים ישנים קניתי במחיר מכירת חיסול, ו IM מנסה להכניס אותם לתוך רכיבים חדשים. ובכן אני רץ לתוך כמה בעיות. כשאני אתחול המחשב עם HD חדש יותר בו, הוא רגיל האתחול. זה אומר משהו כמו 14 ד 'שגיאה GRUB ... אני חושב משהו על זה. Any advice?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה חדש יותר של כוננים קשיחים היה בשימוש לפני ...
ב-Windows מתקינה כוננים קשיחים הייחודיים ל החומרה של המחשב הם היו במקור למערכת אז לקחת את הכונן הקשיח של אחד מכונת לשים אותו לבית אחר ואת מצפה אותו האתחול הוא דווקא אופטימי. האם להתקין טרי. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| התקן טריים? |
|
| |||
| |||
| יאר, לקבל תקליטור Windows או לינוקס ולהתקין מערכת הפעלה. |
|
| |||
| |||
| אני התחסדות, היא לקרוא את הכונן doesn't ... |
|
| |||
| |||
| האם יש לזהות את הכונן הקשיח של ה-BIOS על הגדרות אוטומטי? |
|
| |||
| |||
| לא, זה אומר שגיאה בקריאת הדיסק הקשיח |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח שאתה ב-BIOS, ה-BIOS לא נותן הודעות שגיאה, זה יהיה גם להופיע או הרגל. אם לא זה לא בסדר או מחובר או פגום. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב את הודעת השגיאה שאתה מקבל, כי הוא כונן זה היה בעבר עם לינוקס ו GRUB Bootloader עדיין בכונן.
עבור אל ה-BIOS ולשנות את כונן האתחול כדי לבצע את התקליטור הראשון כונן האתחול ואת HDD השנייה, לאחר מכן אתחול עם דיסק XP, עבור מסוף השחזור ואת סוג Fdisk / MBR לאחר מכן צא והפעל אתחול עם XP לכונן שוב ולראות אם הכונן זמין כעת לשימוש. המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנה מחדש XP | baxlobs | מערכות ההפעלה Windows | 7 | -10 ינואר 2009 07:45 |
| התקנה חדשה HD | evilfantasy | כוננים & נשלפת | 4 | 26 דצמבר 2008 18:31 |
| זקוק לעזרה בהתקנת OS | marko | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 19th אוקטובר 2008 06:39 |
| לפני התקנת מעבד חדש | Blazing933 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 29 אוקטובר 2007 12:20 |
| שרשרת כלים | |
| |