![]() |
|
| |||
| |||
| Man, lūdzu, vecākiem datoriem es nopirku pie pagalmā pārdošana, un im mēģinot ieviest jaunus komponentus tiem. Nu man uzbrauca dažas problēmas. Kad es boot pc ar jaunāku hd tajā, tas paradis boot. Tā saka kaut ko līdzīgu kļūdu D 14 Grub ... Es domāju, ka kaut kas ka. Kāds padoms? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pieņemot, ka jaunāko cieto disku tika izmantoti pirms ...
Windows instalē uz cietajiem diskiem ir specifiskas aparatūru PC tie ir sākotnēji uzstādīti collas Tātad, ņemot cieto disku no viena mašīna, un nodot to uz citu, un gaida to boot ir diezgan optimistisks. Vai jaunu instalēt. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Fresh instalēšana? |
|
| |||
| |||
| Yar, saņemiet Windows vai Linux CD un instalēt operētājsistēmu. |
|
| |||
| |||
| I cant tā doesnt lasīt drive ... |
|
| |||
| |||
| Vai atklāt cieto disku uz auto uzstādījumi BIOS? |
|
| |||
| |||
| Nē, tas saka kļūda lasījumā cieto disku |
|
| |||
| |||
| Vai esat pārliecināts, ka ir BIOS, BIOS nedod kļūdu ziņojumus, tā nu parādās vai to paradis. Ja tā nav tā ir vai nu saistīts nepareizs vai kļūdains. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka kļūdas ziņojums, jūs saņemat ir tāpēc, ka šī diska iepriekš tika lietots kopā ar Linux un kaitēkļu Bootloader vēl uz diska.
Ieiet BIOS un mainīt disku boot lai CD pirmais boot disku, un HDD, otrkārt, pēc tam boot ar XP disku, ejiet uz Recovery Console un tips fdisk / MBR tad izvešanas un boot ar XP CD vēlreiz un paskatīties, vai disks ir tagad pieejams lietošanai. Mana sistēma: Home Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |