![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am unele computere mai vechi-am cumpărat de la o vânzare de curte, şi im încearcă să pună componente noi în ele. Ei bine am fugit într-o puţine probleme. Cînd I cizme PC cu un HD mai nouă în ea, acesta cizme wont. Se spune ceva de genul de eroare 14 D Grub ... i think ceva din asta. Orice Sfaturi??
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Presupunând că mai nou hard drive-urile au fost utilizate înainte de ...
Instalează Windows pe unităţile de hard disk sunt specifice hardware în PC-uri au fost iniţial instalat in Deci, luând un hard-disk dintr-o maşină şi darea lui în altul şi se aşteaptă să boot este destul de optimist. Face o instalare nouă. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Instalaţi proaspete?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yar, a lua un Windows sau Linux CD-ul şi a instala un sistem de operare.
|
|
|
|||
|
|||
|
I cant, it doesnt citeşte unitatea ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Does it detect unitatea hard disk în setările BIOS de pe auto?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, se spune eroare de citire hard-disk
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunteţi sigur că sunt în BIOS-ul, BIOS-ul nu oferă mesaje de eroare, acesta va arăta, fie în sus sau în it wont.
Dacă nu acesta este fie conectat gresit sau defecte. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cred că mesajul de eroare pe care le primiţi se datorează faptului că această unitate a fost utilizat anterior cu Linux şi aplicaţia bootloader GRUB este încă pe unitate.
Du-te în bios şi să modificaţi ordinea unitate de boot pentru a face CD-ul prima unitate de boot şi de-al doilea HDD, apoi cu un disc de boot XP, du-te la Consola de recuperare şi de tip fdisk / MBR atunci ieşire şi cizme cu CD-ul XP din nou şi să vedeţi dacă unitatea este acum disponibilă pentru utilizare. Sistemul meu: Home Build
|