![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám nejaké staršie počítače som kúpil na garážový predaj, a im snažia dať nové komponenty do nich. Dobre som narazil na niekoľko problémov. Keď aj boot pc s novšie hd v ňom, je zvyknutý topánka. Hovorí niečo ako Grub Error 14 D ... Myslím, že niečo, že. Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za predpokladu, že novšie pevné disky boli použité pred ...
Windows sa inštaluje na pevný disk sú špecifické pre hardware v PC, ktoré boli pôvodne nainštalované palcov Takže pri pevný disk z jedného počítača a jeho uvedenie do iného a očakávala, že na štarte je pomerne optimistický. Do novej inštalácie. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Čerstvé Install? |
|
| |||
| |||
| Yar, sa v systéme Windows alebo Linux CD ak inštalácii operačného systému. |
|
| |||
| |||
| I cant, it doesnt čítanie disku ... |
|
| |||
| |||
| Má zistiť pevný disk v BIOSu na auto nastavenie? |
|
| |||
| |||
| nie, to hovorí, že chyba pri čítaní disku |
|
| |||
| |||
| Naozaj ste v BIOSu, BIOS neposkytuje chybové hlásenie, bude to buď objaví, alebo to zvyknutý. Ak sa tak nestane, že je buď zle pripojený alebo chybné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že chybové hlásenie, sú čím je to, že tento disk bol predtým používaný s Linuxom a GRUB Bootloader je stále na jednotke.
Choď do BIOSu a zmeňte poradie bootovania disku, aby sa na CD prvý systémový disk a druhý pevný disk, potom spustite Disk s XP, prejdite na konzolu pre zotavenie a typ fdisk / mbr ukončite a obuv s XP CD znova a zistite, či disk je teraz k dispozícii pre použitie. Môj systém: Domov Kompiluje
|