![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам неке старе рачунара сам купио у дворишту продају, те им покушава ставити нове компоненте у њих. Па сам ишла на неколико проблема. Кад сам чизма рачунар са новијим ХД у њој навика чизма. То говори нешто слично Еррор 14 Д сиромашни ... Мислим да нешто од тога. Било који савет?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављив новим тврдих дискова коришћени су пред ...
Уиндоус инсталира на хард дискови су специфичне за хардвер у рачунару су првобитно инсталирана у. Зато узимање хард диск од једног машине и ставите га у другу и очекујући да боот је прилично оптимистични. Направити чисту инсталацију. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Свјежа Инсталл? |
|
| |||
| |||
| Ыар, добили Уиндоус или Линукс ЦД и инсталирате оперативни систем. |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје, она се чита диск ... |
|
| |||
| |||
| Да ли то показати хард диск у БИОС на ауто подешавања? |
|
| |||
| |||
| Не, то говори о грешци читању диска |
|
| |||
| |||
| Јесте ли сигурни да су у БИОС-у, БИОС не даје поруку о грешци, он ће се појавити било или је навика. Ако не, било је криво спојен или неисправан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је порука о грешци коју добијате је због тога што је раније ове погон користи са Линукс и сиромашни боотлоадер је још увек на диску.
Идите у БИОС-и променити боот диск како би се први боот ЦД погон и ХДД други, онда боот са КСП диска, идите на конзолу за опоравак и врсту фдиск / МБР затим изађите и боот са КСП ЦД-а опет и видети ако је погон је сада доступан за коришћење. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поновно инсталирање КСП | бакслобс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 10 јануар 2009 07:45 |
| Инсталирање новог ХД | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 26 децембар 2008 18:31 |
| Требате помоћ у инсталацији ОС | марко | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 19 октобар 2008 06:39 |
| Пре инсталације новог ЦПУ | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 октобар 2007 12:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |