![]() |
|
| |||
| |||
| Ben ve bir avluya satılık at satın almış bazı eski bilgisayarlar var onları yeni bileşenleri koymak için çalışırken Sohbet. Evet bir kaç sorunlarla karşılaştı. Ne zaman i önyükleme içinde yeni bir HD ile pc, bu alışkanlık önyükleme. Bu Hata gibi 14 D Grub diyor ki ... Ben bir şey düşünüyorum. Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni sabit diskler önce kullanılmış olması varsayalım ...
Sabit sürücüler Windows yüklemelerinin PC donanım için onlar orijinal inç yüklenen özgü Yani bir makinenin bir sabit sürücü alarak, başka bir aktarıp ve önyükleme için bekliyor oldukça iyimser. Yeni bir KOYMAYIN. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Taze Kur? |
|
| |||
| |||
| Yar, bir işletim sistemi Windows veya Linux CD ve yüklemek almak. |
|
| |||
| |||
| Ben okumak doesnt sürücü cant ... |
|
| |||
| |||
| Bunu otomatik ayarları BIOS'unda sabit sürücü tespit mu? |
|
| |||
| |||
| Hayır, hata sabit disk okuma diyor |
|
| |||
| |||
| You BIOS'unda emin misiniz, BIOS hata mesajı vermeyen, her ikisi de görünür ya da alışkanlık. Eğer her ikisi de yanlış veya hatalı bağlı değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu hata mesajı çünkü bu sürücü önceden Linux ve Grub açılış ile kullanılan bir alıyorsanız düşünüyorum hala sürücü üzerinde.
BIOS git ve değiştirmek sürücü boot emrini bir XP Disk ile, Kurtarma Konsolu ve türünü gitmek CD ilk önyükleme sürücüsü ve HDD ikinci, daha sonra açılış yapmak Fdisk / MBR Sürücü artık kullanıma hazır sonra çıkmak ve XP CD ile açılış tekrar bakın. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
![]() |
|
| Bookmarks |