![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є кілька старих комп'ютерах я купила на дворі продаж, і їм намагаються надати новий компонент в них. Ну я зіткнувся з кількома проблемами. При завантаженні ПК з новими HD, то він звичай завантаження. Вона говорить щось на зразок помилка Grub 14 D ... Я думаю, що-небудь про це. Будь-яка консультація? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо припустити, що нові жорсткі диски були використані раніше ...
Windows встановлюється на жорсткі диски є специфічними для апаратного забезпечення ПК вони були спочатку встановлені дюйма Таким прийняття жорстких дисків з однієї машини і покласти його на інший і чекав його для завантаження досить оптимістично. Виконайте нову установку. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Свіжий Встановити? |
|
| |||
| |||
| Яр, отримати Windows або Linux CD і встановити операційну систему. |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє, то doesn't читати диск ... |
|
| |||
| |||
| Чи має виявити жорсткого диска в BIOS функцію автоматичного налаштування? |
|
| |||
| |||
| Ні, каже помилка читання диска |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що знаходитеся в BIOS, BIOS не дає повідомлення про помилку, або воно буде відображатися або звички. Якщо цього не станеться це або пов'язані неправильно або пошкоджено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що повідомлення про помилку ви отримуєте в тому, що цей диск був раніше використаний в Linux і завантажувача Grub залишається на диску.
Увійдіть в BIOS і змініть порядок завантаження дисків, щоб КР першого завантажувального диска і другий жорсткий диск, потім завантажити з диска XP, перейдіть в консоль відновлення і введіть FDISK / MBR потім вийдіть і завантажити з компакт знову і переконатися, що диск стає доступним для використання. Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перевстановлення XP | baxlobs | Операційні системи Windows | 7 | 10 січня 2009 07:45 |
| Встановлення нових HD | evilfantasy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 26 грудня 2008 18:31 |
| Потрібна допомога інсталяції ОС | Марка | Операційні системи Windows | 5 | 19 жовтня 2008 06:39 |
| Перед установкою Новий процесор | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 29 жовтня 2007 12:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |