![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Intel D845GRG matka palubě s XP nainstalována na to. Nikdy jsem neměl problémy s tím, ale od té doby i nainstalovali aktualizaci SP # 3 pro XP, boule se restartuje, a to jde na obrazovku, kde hte XP je zobrazeno logo a načítá se jen restartuje odtud a pokračuje. POZNÁMKA: Mám 512mb RAM 300GB Hardrive 2.8ghz P4 |
|
| |||
| |||
| XP stalo který vypadá věcí. Právě porucha v instalaci, se stává velice často v XP Použijte CD na opravu zavaděče nebo jednoduchý systém obnovit mohli udělat trik a máte dobré jít |
|
| |||
| |||
| No nevím, jak to udělat obnovení systému, i nemůže jít na plochu. Já jsem v XP CD a klikli na opravu. Pokud i typu "HELP" v cmd, že přichází s mnoha možnostmi, kdo by řekl systemrestore, mnoho z nich také chtít admin heslo, ale neexistuje žádný admin heslo pro počítač. Takže já si nejsem jistá, co dělat, jaké možnosti klepněte na tlačítko, nebo tak něco. |
|
| |||
| |||
| Opravy pravděpodobně nebude fungovat. Nastartovat v nouzovém režimu, pak udělat obnovení systému. (Start, Programy, Příslušenství, Systémové nástroje, obnovení systému) Vyzkoušejte to a řekněte nám, jak to chodí! |
|
| |||
| |||
| Je stále ještě nefunguje, když jdu do safemode, je prostě pořád restartovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém PC, P4 procesorů, Intel D850GB. Potřebují radu. | Dreamcast2 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. červenec 2009 10:03 |
| Gateway Intel Pro/1000 MT WPA problém | clearerror | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 13 června 2009 18:03 |
| INTEL DG35EC Motherboard - Problém s instalací zvukové karty | jmleugenio | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 25. května 2009 20:37 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| HDMI výstup problém s výslovným čipset Intel g45 | condortrans | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. února 2009 22:08 |
| Thread Nástroje | |
| |