![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω ένα Intel D845GRG μητέρα του σκάφους με XP εγκατεστημένη σε αυτό. Δεν είχα προβλήματα με αυτό, αλλά από τότε που εγκατέστησα την ενημέρωση SP # 3 για Windows XP, Wen την επανεκκίνηση, και πηγαίνει στην οθόνη όπου hte XP εμφανίζεται το λογότυπο και η φόρτωση, μόνο επανεκκίνηση και συνεχίζει από εκεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχω 512MB μνήμης RAM 300GB Hardrive 2.8ghz P4 |
|
| |||
| |||
| XP πήγε στραβά από τα βλέμματα των πραγμάτων. Απλά ένα πρόβλημα στην εγκατάσταση, συμβαίνει πολύ συχνά σε XP Χρησιμοποιήστε ένα CD για την επισκευή του bootloader ή ένα απλό σύστημα θα μπορούσε να αποκαταστήσει και να κάνει το κόλπο είσαι καλό να πάει |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει επαναφορά του συστήματος, δεν μπορώ να υπεισέλθω στην επιφάνεια εργασίας. Έβαλα στο CD XP και κάνει κλικ για επισκευή. Αν θ πληκτρολογήστε "HELP" στο cmd, που έρχεται με πολλές επιλογές, να πω ότι δεν systemrestore, πολλά από αυτά θέλουν μια admin κωδικό πρόσβασης, αλλά δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης διαχειριστή για τον υπολογιστή. Οπότε δεν ξέρω τι να κάνουν, ό, τι επιλογή να κάνει κλικ ή κάτι τέτοιο. |
|
| |||
| |||
| Επισκευή πιθανότατα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, στη συνέχεια, κάντε επαναφορά του συστήματος. (Έναρξη, προγράμματα, αξεσουάρ, εργαλεία συστήματος, αποκατάσταση συστήματος) Δοκιμάστε το και πείτε μας πώς θα πάει! |
|
| |||
| |||
| Θα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, όταν πάω σε safemode, απλώς κρατά επανεκκίνηση. |