kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Intel D645GRG probléma! Plz Help!

Reply

Téma eszközök
Old Július 4 2009, 06:40
Csoport tagja

Szia
Van egy Intel D845GRG anya testület XP telepítve van. Soha nem volt probléma, de azóta Telepítettem a frissítést SP # 3 az XP, hogy wen újraindul, és megy a képernyő, ahol hte XP logó jelenik meg, és rakodási, csak újraindul, és onnan folytatódik.

MEGJEGYZÉS:
Én 512MB RAM
300GB Hardrive
2.8ghz P4
Old Július 4 2009, 14:28
Csoport tagja

XP ment rosszul néz ki a dolog. Csak egy hiba a telepítés, túl gyakran előfordul, XP

Használja a CD-hoz kijavít a bootloader vagy egy egyszerű rendszer helyreállítása lehet csinálni a trükköt, és te jó menni
Old Július 4 2009, 15:53
Csoport tagja

Hát nem tudom, hogyan kell csinálni a rendszer-visszaállítás, nem mehetek be asztalon.

Beraktam az XP CD-t, és rákattintott a javítást. Ha típus a "HELP" a cmd, akkor jött rá sok lehetőséget, hogy egyik sem mond systemrestore, sok közülük azt is szeretnék admin jelszót, de nincs admin jelszót a számítógép. Szóval nem vagyok biztos benne, mit kell tennie, hogy milyen lehetőséget kattintva, vagy valami ilyesmi.
Old Július 4 2009, 15:55
Csoport tagja

Javítás valószínűleg nem működik. Indítás csökkentett módban, majd ezt a rendszer-visszaállítás. (Start, programok, kiegészítők, a rendszer az eszközök, a rendszer-visszaállítás)

Próbáld ki, és mondja el nekünk, hogy hogyan megy!
Old Július 4 2009, 17:27
Csoport tagja

Még mindig nem működik, ha én megyek be safemode, csak folyton az újraindítást.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.