![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Van egy Intel D845GRG anya testület XP telepítve van. Soha nem volt probléma, de azóta Telepítettem a frissítést SP # 3 az XP, hogy wen újraindul, és megy a képernyő, ahol hte XP logó jelenik meg, és rakodási, csak újraindul, és onnan folytatódik. MEGJEGYZÉS: Én 512MB RAM 300GB Hardrive 2.8ghz P4 |
|
| |||
| |||
| XP ment rosszul néz ki a dolog. Csak egy hiba a telepítés, túl gyakran előfordul, XP Használja a CD-hoz kijavít a bootloader vagy egy egyszerű rendszer helyreállítása lehet csinálni a trükköt, és te jó menni |
|
| |||
| |||
| Hát nem tudom, hogyan kell csinálni a rendszer-visszaállítás, nem mehetek be asztalon. Beraktam az XP CD-t, és rákattintott a javítást. Ha típus a "HELP" a cmd, akkor jött rá sok lehetőséget, hogy egyik sem mond systemrestore, sok közülük azt is szeretnék admin jelszót, de nincs admin jelszót a számítógép. Szóval nem vagyok biztos benne, mit kell tennie, hogy milyen lehetőséget kattintva, vagy valami ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Javítás valószínűleg nem működik. Indítás csökkentett módban, majd ezt a rendszer-visszaállítás. (Start, programok, kiegészítők, a rendszer az eszközök, a rendszer-visszaállítás) Próbáld ki, és mondja el nekünk, hogy hogyan megy! |
|
| |||
| |||
| Még mindig nem működik, ha én megyek be safemode, csak folyton az újraindítást. |