![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי אינטל D845GRG עם אמא Board XP מותקן עליו. אני אף פעם לא היו בעיות עם זה, אבל מאז התקנתי את העדכון SP # 3 עבור XP, wen אותו מחדש, והוא הולך על מסך שבו hte XP לוגו המוצג הוא טוען, זה פשוט מחדש וממשיך משם. שים לב: יש לי זיכרון RAM של 512MB 300GB Hardrive 2.8ghz P4 |
|
| |||
| |||
| XP יש טעות הלך על המראה של הדברים. רק תקלה של התקן, קורה לעיתים קרובות מדי XP השתמש בתקליטור כדי לתקן את bootloader או פשוט שחזור המערכת עשוי לעשות את הטריק ואתה טוב ללכת |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני לא יודע איך לעשות שחזור מערכת, אני לא יכול לעבור על גבי שולחן העבודה. שמתי את XP לכונן ו לחצו על תיקון. אם אני סוג של "עזרה" ב cmd, היא באה עם הרבה אפשרויות, אין זה אומר systemrestore, הרבה מהם גם רוצה Admin סיסמה, אך אין סיסמת המנהל של המחשב. אז אני לא בטוח מה לעשות, מה האפשרות ללחוץ או משהו. |
|
| |||
| |||
| התיקון כנראה לא עובד. להתחלה במצב בטוח, אז תעשה שחזור מערכת. (התחל, תוכניות, עזרים, כלי מערכת System Restore) נסה את זה ולספר לנו איך זה הולך! |
|
| |||
| |||
| זה עדיין לא עובד כאשר אני נכנס safemode, זה פשוט שומר על הפעלה מחדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה במחשב, P4 מעבד, אינטל D850GB. Need some advice. | Dreamcast2 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יולי 2009 10:03 |
| Gateway Intel Pro/1000 MT-WPA הבעיה | clearerror | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 13 יוני 2009 18:03 |
| INTEL לוח האם DG35EC - בעיה עם התקנת כרטיס קול | jmleugenio | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | ה -25 במאי 2009 20:37 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| HDMI פלט בעיה עם אינטל g45 Express שבבים | condortrans | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 2nd פברואר 2009 22:08 |
| שרשרת כלים | |
| |