![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu Intel D845GRG motina lenta su XP įrengtas jį. Aš neturėjau problemų su juo, bet kada, nes aš įdiegti naujinimą Windows XP SP 3 #, Wen jis bus paleistas iš naujo, ir ji važiuoja į ekraną, kuriame hte XP logotipas bus rodomas ir kraunamas, tai tiesiog paleidžiamas iš ten ir toliau. PASTABA Turiu 512MB RAM 300GB Hardrive 2.8GHz P4 |
|
| |||
| |||
| XP Gone Wrong iki dalykų atrodo. Tiesiog įdiekite į glitch, vyksta labai dažnai, XP Naudoti CD remontas bootloader ar paprasta sistema atstatyti gali padaryti pavyko ir jums gera eiti |
|
| |||
| |||
| Well I don't know how to do System Restore, aš negaliu eiti ant darbastalio. Įdėti į XP CD ir paspaudžia ant remontas. Jei aš tipo "help" cmd, jis atvyksta su daugeliu galimybių, nė sakyti, kad SystemRestore, jų daug, taip pat nori administratoriaus slaptažodį, bet nėra administratoriaus slaptažodį kompiuterio. Ir aš nesu tikras, ką daryti, ką galimybe paspausti ar kažką. |
|
| |||
| |||
| Remontas tikriausiai nebūtų darbas. Paleiskite imu, tada daryti System Restore. (Start, programos, Reikmenys, Sistemos įrankiai, sistemos atkūrimas) Stenkitės, kad ir mums papasakoti, kaip jis! |
|
| |||
| |||
| Jis vis dar neveikia, kai aš einu į safemode, jis tiesiog palaiko paleisti. |