rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Intel D645GRG Problem! Plz Help!

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 lip 2009, 06:40
Członek grupy

Default Intel D645GRG Problem! Plz Help!

Cześć
Mam Intel D845GRG matka pokładzie XP zainstalowanego na nim. Nigdy nie miał problemów z nim, ale Odkąd zainstalowano aktualizację SP # 3 dla XP, Wen to uruchomi się ponownie, a dojdzie do ekranu gdzie hte XP logo jest widoczne i załadunku, po prostu uruchamia się ponownie i nadal stamtąd.

UWAGA:
Mam 512MB RAM
300 GB Hardrive
2.8ghz P4
Old 4 lip 2009, 14:28
Członek grupy

XP gone wrong przez wygląda rzeczy. Just a usterki w instalacji, dzieje się zbyt często w XP

Użyj dysku CD, aby naprawić bootloader lub prosty system przywracania może wykonać trick and you're good to go
Old 4 lip 2009, 15:53
Członek grupy

No nie wiem jak to zrobić przywracania systemu, nie mogę przejść na pulpit.

Umieścić w XP CD i kliknął naprawy. Jeśli wpisz "help" w cmd, to wyjdzie z wielu opcji, że żaden powiedzieć systemrestore, wiele z nich chce hasła administratora, ale nie ma hasła administratora na komputerze. Więc nie jestem pewien, co zrobić, jakie kliknąć opcję albo coś.
Old 4 lip 2009, 15:55
Członek grupy

Naprawa prawdopodobnie nie zadziała. Uruchom w trybie awaryjnym, a następnie do przywracania systemu. (Start, programy, akcesoria, narzędzia systemowe, przywracanie systemu)

Spróbuj i powiedz nam, że jak to działa!
Old 4 lip 2009, 17:27
Członek grupy

Nadal nie działa, gdy idę do SafeMode, po prostu prowadzi ponowne uruchomienie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.