![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Mam Intel D845GRG matka pokładzie XP zainstalowanego na nim. Nigdy nie miał problemów z nim, ale Odkąd zainstalowano aktualizację SP # 3 dla XP, Wen to uruchomi się ponownie, a dojdzie do ekranu gdzie hte XP logo jest widoczne i załadunku, po prostu uruchamia się ponownie i nadal stamtąd. UWAGA: Mam 512MB RAM 300 GB Hardrive 2.8ghz P4 |
|
|
|||
|
|||
|
XP gone wrong przez wygląda rzeczy. Just a usterki w instalacji, dzieje się zbyt często w XP
Użyj dysku CD, aby naprawić bootloader lub prosty system przywracania może wykonać trick and you're good to go |
|
|
|||
|
|||
|
No nie wiem jak to zrobić przywracania systemu, nie mogę przejść na pulpit.
Umieścić w XP CD i kliknął naprawy. Jeśli wpisz "help" w cmd, to wyjdzie z wielu opcji, że żaden powiedzieć systemrestore, wiele z nich chce hasła administratora, ale nie ma hasła administratora na komputerze. Więc nie jestem pewien, co zrobić, jakie kliknąć opcję albo coś. |
|
|
|||
|
|||
|
Naprawa prawdopodobnie nie zadziała. Uruchom w trybie awaryjnym, a następnie do przywracania systemu. (Start, programy, akcesoria, narzędzia systemowe, przywracanie systemu)
Spróbuj i powiedz nam, że jak to działa! |
|
|
|||
|
|||
|
Nadal nie działa, gdy idę do SafeMode, po prostu prowadzi ponowne uruchomienie.
|