![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Intel D845GRG matka palube s XP nainštalovaný na to. Nikdy som nemal problémy s tým, ale od tej doby aj nainštalovali aktualizáciu SP # 3 pre XP, boule sa restartuje, a to ide na obrazovku, kde hte XP je zobrazené logo a číta sa len restartuje odtiaľ a pokračuje. POZNÁMKA: Mám 512mb RAM 300GB Hardrive 2.8GHz P4 |
|
| |||
| |||
| XP stalo ktorý vyzerá vecí. Práve porucha v inštalácii, sa stáva veľmi často v XP Použite CD na opravu zavádzača alebo jednoduchý systém obnoviť mohli urobiť trik a máte dobré ísť |
|
| |||
| |||
| No neviem, ako to urobiť obnovenia systému, i nemôže ísť na plochu. Já jsem v XP CD a klikli na opravu. Ak aj typu "HELP" v cmd, že prichádza s mnohými možnosťami, kto by povedal systemrestore, mnohí z nich tiež chcieť admin heslo, ale neexistuje žiadny admin heslo pre počítač. Takže já si nejsem jistá, čo robiť, aké možnosti kliknite na tlačidlo, alebo tak niečo. |
|
| |||
| |||
| Opravy pravdepodobne nebude fungovať. Naštartovať v núdzovom režime, potom urobiť obnovenia systému. (Štart, Programy, Príslušenstvo, Systémové nástroje, obnovenia systému) Vyskúšajte to a povedzte nám, ako to chodí! |
|
| |||
| |||
| Je ešte stále nefunguje, když jdu do safemode, je prostě pořád reštartovať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém PC, P4 procesorov, Intel D850GB. Potrebujú radu. | Dreamcast2 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. júl 2009 10:03 |
| Gateway Intel PRO/1000 MT WPA problém | clearerror | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 13 júna 2009 18:03 |
| INTEL DG35EC Motherboard - Problém s inštaláciou zvukovej karty | jmleugenio | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 25. mája 2009 20:37 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| HDMI výstup problém s výslovným čipset Intel g45 | condortrans | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. februára 2009 22:08 |
| Thread Tools | |
| |