![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам Интел Д845ГРГ мајка одбора са КСП инсталиран на њему. Никад нисам имала проблема са њом, али откад сам инсталира исправке СП 3 за КСП, израсток га поново покренути, а то иде на екрану где хте КСП логотип приказан је и се учитава, то само рестартује и од тамо се наставља. НАПОМЕНА: Имам 512МБ РАМ-а 300ГБ Хардриве 2.8гхз П4 |
|
| |||
| |||
| КСП је отишао неправда од стране изгледа ствари. Само глитцх у инсталацију, пречесто се дешава у КСП Коришћење ЦД-а за поправку боотлоадер или једноставан систем вратити могу учинити трик и да сте у реду |
|
| |||
| |||
| Па ја не знам како направити систем вратити, не могу ићи на радној површини. Ли ставити КСП на ЦД-у и кликнуо на поправку. Ако сам типа у "помоћ" у цмд долази са много опција, нико рећи да сыстемресторе, пуно их се жели админ лозинку, али нема админ лозинку за рачунар. Па нисам сигуран шта треба учинити, што могућност да кликну или нешто. |
|
| |||
| |||
| Поправка вероватно неће радити. Покренути у безбедном начину рада, а затим направити систем вратити. (Старт, програми, опрема, алати система, систем вратити) Покушај да се и реците нам како то иде! |
|
| |||
| |||
| То још увек не ради кад сам отићи у сафемоде, то праведан успомена поновног покретања. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ Проблем, П4 процесора, Интел Д850ГБ. Требам неке Адвице. | Дреамцаст2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29. јула 2009 10:03 |
| Гатеуаы Интел Про/1000 МТ УПА проблем | цлеареррор | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 13. јуна 2009 18:03 |
| ИНТЕЛ ДГ35ЕЦ матична плоча - Проблем са инсталацијом звучне картице | јмлеугенио | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 25 мај 2009 20:37 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| ХДМИ излаз г45 проблем са Интел Експресс цхипсет | цондортранс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 фебруар 2009 22:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |