менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Intel D645GRG проблем! Plz Help!

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 06:40
Член групи

Default Intel D645GRG проблем! Plz Help!

Привіт
У мене мати Intel D845GRG ради XP з встановленим на ньому. Я ніколи не мав проблем з нею, але з тих пір я встановив оновлення SP # 3 для XP, Вень вона перезавантажиться, і вона переходить до екрану, де HTE логотип XP відображається і завантажується, він просто поновлюється з існує і продовжує роботу.

ПРИМІТКА:
У мене 512 МБ ОЗУ
300GB Hardrive
2.8GHz P4
Old 4 липня 2009, 14:28
Член групи

XP пішло не так, судячи з речей. Просто збій в установці, трапляється дуже часто в XP

Використання компакт-диска на відновлення завантажувача або просто відновлення системи може зробити трюк, і ви добре йти
Old 4 липня 2009, 15:53
Член групи

Ну, я не знаю, як зробити відновлення системи, я не можу піти на робочому столі.

Я поклав на компакт-диска і натисканні на ремонт. Якщо я маю вводити "Допомога" в УМК, вона приходить з багатьма параметрами, ніхто не сказав SystemRestore, багато з них хочуть пароль адміністратора, але немає пароля адміністратора на комп'ютері. Тому я не впевнений, що потрібно робити, що можливість клік або щось.
Old 4 липня 2009, 15:55
Член групи

Ремонт, ймовірно, не буде працювати. Запуск в безпечному режимі, виконайте відновлення системи. (Пуск, Усі програми, Стандартні, Службові програми "Відновлення системи")

Спробуйте це і скажіть нам, як вона йде!
Old 4 липня 2009, 17:27
Член групи

Вона, як і раніше НЕ працює, коли я приходжу в безпечному режимі, він просто продовжує перезавантажуватися.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.