![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене мати Intel D845GRG ради XP з встановленим на ньому. Я ніколи не мав проблем з нею, але з тих пір я встановив оновлення SP # 3 для XP, Вень вона перезавантажиться, і вона переходить до екрану, де HTE логотип XP відображається і завантажується, він просто поновлюється з існує і продовжує роботу. ПРИМІТКА: У мене 512 МБ ОЗУ 300GB Hardrive 2.8GHz P4 |
|
| |||
| |||
| XP пішло не так, судячи з речей. Просто збій в установці, трапляється дуже часто в XP Використання компакт-диска на відновлення завантажувача або просто відновлення системи може зробити трюк, і ви добре йти |
|
| |||
| |||
| Ну, я не знаю, як зробити відновлення системи, я не можу піти на робочому столі. Я поклав на компакт-диска і натисканні на ремонт. Якщо я маю вводити "Допомога" в УМК, вона приходить з багатьма параметрами, ніхто не сказав SystemRestore, багато з них хочуть пароль адміністратора, але немає пароля адміністратора на комп'ютері. Тому я не впевнений, що потрібно робити, що можливість клік або щось. |
|
| |||
| |||
| Ремонт, ймовірно, не буде працювати. Запуск в безпечному режимі, виконайте відновлення системи. (Пуск, Усі програми, Стандартні, Службові програми "Відновлення системи") Спробуйте це і скажіть нам, як вона йде! |
|
| |||
| |||
| Вона, як і раніше НЕ працює, коли я приходжу в безпечному режимі, він просто продовжує перезавантажуватися. |