![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Майка борда http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- процесор Ами четох след Купих тези две за изграждане че BIOS е необходимо да бъдат актуализирани, за да работите с процесор. Това малко ме плаши, че няма да бъде в състояние да направи това без друг процесор към обувка горе с първия. трябва да спра да се притеснявате, или аз съм royally прецака? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтегляне на BIOS актуализация сега си го на флаш-диск, след което си изграждане и обновяване той тогава.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| така че процесор ще работи дори и без да се актуализират, така че аз мога действително светкавицата на МО-Бо? изглежда странно за мен. BTW tyvm за бърз отговор |
|
| |||
| |||
| Тя ще работи.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| прекрасен. много благодаря. Сега всичко, което имам, с които се тревожи за частите се stollen ми пред верандата, LOL .... изчакайте този не е смешно .... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclocking Intel E8400 - Core скорост и мултиплициращо колебае | Хуан Добър | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 6 юни 2009 15:45 |
| Asus P5Q про Intel E8400 прегряване Моля помогнете | krazor | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 10 Окт 2008 04:21 |
| Надграждането на Intel e8400 - Помощ! | Twisted | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 4 юли 2008 06:05 |
| NVIDIA nForce система. | RawrrrFace16 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 16-то Apr 2008 19:59 |
| Ще 680i Volt рег. водите Блок работа с 780i дънна платка? | Compasky | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 9 Март 2008 11:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |