![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Μητέρα του σκάφους http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- επεξεργαστή Λοιπόν διάβασα μετά αγόρασα αυτά τα δύο για την κατασκευή του BIOS ότι χρειάζεται να ενημερωθούν για τη λειτουργία του επεξεργαστή. Είναι κάπως φόβοι μου ότι δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό, χωρίς άλλη επεξεργασία για την εκκίνηση με την πρώτη. i θα πρέπει να σταματήσει ανησυχητικό, ή μήπως είμαι βασιλική βιδωτούς; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε την ενημερωμένη έκδοση του BIOS τώρα, θα επιμείνουμε σε ένα flash drive, τότε κάνουμε οικοδόμηση και την ενημέρωση σας τότε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ώστε ο επεξεργαστής θα λειτουργήσει ακόμη και χωρίς την ενημέρωση, έτσι μπορεί στην πραγματικότητα το φλας mo-bo; φαίνεται παράξενο για μένα. BTW tyvm για την γρήγορη απάντηση |
|
| |||
| |||
| Θα σας έργο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| φοβερός. σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα το μόνο που έχω ot ανησυχείς είναι τα τμήματα που stollen off βεράντα μπροστά μου, lol .... thats αστείο δεν περιμένουμε .... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking Intel E8400 - Core ταχύτητα και πολλαπλασιαστικά κυμαινόμενες | juan bueno | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 6 Ιουν 2009 15:45 |
| Asus P5Q Pro Intel E8400 υπερθέρμανση Παρακαλώ βοηθήστε | krazor | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 10 Οκτ 2008 04:21 |
| Αναβάθμιση σε Intel e8400 - Βοήθεια! | Twisted | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 4 Ιουλ 2008 06:05 |
| NVIDIA nForce Συστήματος. | RawrrrFace16 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 16 Απρ 2008 19:59 |
| Προτίθεται η 680i Volt Κανον. Νερό Block εργασίας με 780i μητρική πλακέτα; | Compasky | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 9 Μαρ 2008 11:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |